Swoxie
Hectopat
23.11.1 sürümünü kullanıyordum ve gayet akıcıydı her şey ama 24.7.1'e güncelledikten sonra genel bir yavaşlama oldu. Özellikle OC ayarları sekmesinde gezinirken daha da berbat oluyor.
RX 6600.
Aslında oyunlarda stutter gibi bir sıkıntım yok ve OC de gayet düzgün bir şekilde yapılıyor ama şu yazılımdaki yavaşlığı çözemedim.Forum bunlarla dolu başka forumlarda, yabancı forumlarda bu yazılarla dolup taşıyor istisnalar kaideyi bozmuyor sürücü sıkıntısı halen devam ediyor maalesef bende istemem NVIDIA'nın tekel olmasını ama AMD böyle giderse NVIDIA tekel olmaya devam edecek üzücü bir durum.
Aslında oyunlarda stutter gibi bir sıkıntım yok ve OC de gayet düzgün bir şekilde yapılıyor ama şu yazılımdaki yavaşlığı çözemedim.
Başka yok. Oyunlarda bunu kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım hiçBu ayarda FPS stutter sorunu yaşamadınız yani öyle mi başka ayarlarda var mı?
Başka yok. Oyunlarda bunu kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım hiç.
Stutter sadece RAM'den kaynaklanır anakart alırken aldığınız RAM'ın anakarta uyumlu olduğunu kontrol edin bu NVIDIA da vardır oyuna girdiğiniz an devreye girer NVIDIA'daki çözüm RAM frekansınız 1 tık düşürmektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.