Yeni yayimlanan AMD Software: Adrenalin Edition 24.7.1 surumu nasildir?

narko7

Hectopat
Daha fazla  
Kullanan arkadaşlar var mı? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Sürüm notlarında RX 6000 ve 7000 serisi kart kullanıcılarının Battlefield 2042'de düşük performans ve drop sorunu yaşayabilecekleri ve bu sorununun çözümünün 24.8.1 sürümünde ele alınacağı belirtilmiş. Bu yüzden ben 24.8.1 sürücüsünü bekleyeceğim. Deneyimlediğime göre 24.6.1 ve 24.7.1 sürücüleri Battlefield 2042'de sağlıklı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AMD'nin en iyi kartında bu sorunlar varsa bana şunu söylemek düşer dükkanı kapatsınlar uzatmasınlar NVIDIA ile yarış hak getire bu saatten sonra zaten.
Açıkçası nvdiacıydım satış politikalarından dolayı, dlss sadece 4000 serisi ve sonrasına özel olması gibi nedenlerden amd geçeyim dedim çok pişmanım, 4090 alabilirdim aslında.

Ben hâlâ kartı ilk aldığımdan beri 23.11.1 sürümünü kullanıyorum bana hiçbir sorun yaşatmadı. Sizce güncellesem iyi olur mu?

Yani performans artışı gibi birşeyler yoksa yapmasamda olur.

Ben hâlâ kartı ilk aldığımdan beri 23.11.1 sürümünü kullanıyorum bana hiçbir sorun yaşatmadı. Sizce güncellesem iyi olur mu?

Yani performans artışı gibi bir şeyler yoksa yapmasamda olur.

Sakın yapma eğer sorun yoksa ağrımayan başına iş açma. Allah'tan belanı mı istiyorsun ne güzel çalışıyor işte yapma!

Yani performans artışı gibi birşeyler yoksa yapmasamda olur.
Ben de hala 23.11.1 sürümünü kullanıyorum. Ödüp kopuyor her güncellemede güncellesem mi güncellemesem mi diye

Ben de hala 23.11.1 sürümünü kullanıyorum. Ödüp kopuyor her güncellemede güncellesem mi güncellemesem mi diye.

Hocam, geçen gün RX 6600 vs 6600 XT mi diye soran arkadaşın yorumunda AMD'yi savunanlarla atıştık. Onlara senin yaşadığın durumu anlattım, çünkü hem ben hem de AMD kullanıcılarının çoğunluğu benzer sorunlar yaşıyor. Buna rağmen beni NVIDIA fanboyu ilan ettiler, oysa ben AMD kullanıyorum. Böyle devam ederse, sen de güncellemelerden çok korkarsın. İnsanlar FPS düşüşleri ve mavi ekranlarla karşılaşınca galiba zevk alıyor.

Bende ikinci el kart bakıyorum 2060S veya bulabilirsem RX 6600 bu yorumları gördükçe AMD tarafı cidden soğutuyor yani güncelleme yaparken bile düşünürek yapacaksak ne diye alıyoruz ki bu kartları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı