AMD 3 Ryzen 2200G ve GTX 1050 Ti Oyun Performansı.

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. AMD Ryzen 3 2200G ve 1050 Ti'lı bir sistem toplamak istiyorum. Sistemin içinde 8 GB RAM olacak. Oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Bilgilendirebilir misiniz?
  • PUBG
  • CS:GO
  • Rainbow Six Siege
  • Euro Truck Simulator.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. AMD Ryzen 3 2200G ve 1050 Ti'lı bir sistem toplamak istiyorum. Sistemin içinde 8 GB RAM olacak. Oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Bilgilendirebilir misiniz?
  • PUBG
  • CS:GO
  • Rainbow Six Siege
  • Euro Truck Simulator.
PUBG hariç hepsini ultrada 60 FPS'nin üzerinde rahat oynarsın ama ben Rx 570 öneririm.

PUBG hariç hepsini ultrada 60 FPS'nin üzerinde rahat oynarsın ama ben Rx 570 öneririm.
Aynı sisteme sahip kardeşim, pubg hariç ultrada 60 fps alırsın demek yanlış olur. Misal apex için tüm ayarları düşürüp fullhd de ancak 60-70 fps alabiliyor. Yani gtx 1050 ti alınmaz artık. Rx 570 almak daha mantıklı.

Eğer GTX 1050Ti 500 TL' ye bulursanız alın, onun haricinde RX 570 bu fiyatlara satılırken GTX 1050Ti alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sisteme sahip kardeşim, pubg hariç ultrada 60 fps alırsın demek yanlış olur. Misal apex için tüm ayarları düşürüp fullhd de ancak 60-70 fps alabiliyor. Yani gtx 1050 ti alınmaz artık. Rx 570 almak daha mantıklı.
Orada zaten söylediği 4 oyun için dedim Apex demedi orda. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı