AMD 3000 serisi ne zaman çıkacak?

O indirim bu kupon kredi kartına puan derken Ryzen 7 2700'ü 1370 lira gibi bir rakama aldım.
Bence şu an Ryzen 7 2700'ler fiyat performans olarak en iyi işlemci durumunda.
Bir iki sene sonra ucuzlarsa ya da daha ilerleyen dönemde 3000 ya da 4000 serisi ile değiştirip yola devam edilecek mükemmel bir geçiş işlemcisi

Son düzenleyen: Moderatör:
o indirim bu kupon kredi kartına puan derken ryzen 7 2700 ü 1370 lira gibi bir rakama aldım.
bence şuan ryzen 7 2700 ler fiyat performans olarak en iyi işlemci durumunda.
bir iki sene sonra ucuzlarsa yada daha ilerleyen dönemde 3000 yada 4000 serisi ile değiştirip yola devam edilecek mükemmel bir geçiş işlemcisi
Evet fiyat olarak çok tatlı bir fiyatı var an itibariyle fakat yanlışım varsa düzeltin R5 2600-2600X'in tek çekirdek performansı R7 2700'ün üstünde diye biliyorum. Oyunlar için sık tercih edilmesinin ağırlıklı sebebi de bir bakıma buydu.

Biraz psikopatca gelebilir sabah 4'te namaza uyanıp Amerikada saat kaç diye baktım. Stokları kontrol ettim. O derece sabırsızım.

Sen ne diyorsun, ben rüyamda gördüm. 3600 Almışım, tek çekirdekte aşırı iyi performans veriyordu. 😂😂😂😂😂

Evet fiyat olarak çok tatlı bir fiyatı var an itibariyle fakat yanlışım varsa düzeltin R5 2600-2600X'in tek çekirdek performansı R7 2700'ün üstünde diye biliyorum. Oyunlar için sık tercih edilmesinin ağırlıklı sebebi de bir bakıma buydu.
Yeni gelecek oyunlar önümüzdeki yıllarda daha fazla çekirdek kullanabilecek. Yeni Xbox ve PlayStation AMD 8C/16T işlemci kullanacak ve bu 16 izlekli işlemcilere avantaj sağlayacak.
Ayrıca R5 2600 tek çekirdek boost frekansı Max 3.9GHz R7 2700 tek çekirdek boost Max frekansı 4.1GHz.
R5 2600X tek çekirdek Max boost frekansı 4.2GHz tüm ekirdekler aktif olduğunda bu 4GHz altına kadar hızlar düşüyor.
R7 2700 stok fan ile tüm çekirdekler 3.8 ila 3.9GHz hızlarında kullanılabiliyor O.C ile
Ayrıca 200 TL civarındaki işlemci soğutucuları ile silicon lottery diye tabir edilen işlemcinin silikon kalitesine bağlı olarak şanslıysanız. 4.0 GHz ile 4.4 GHz arasında O.C yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı