Evet fiyat olarak çok tatlı bir fiyatı var an itibariyle fakat yanlışım varsa düzeltin R5 2600-2600X'in tek çekirdek performansı R7 2700'ün üstünde diye biliyorum. Oyunlar için sık tercih edilmesinin ağırlıklı sebebi de bir bakıma buydu.o indirim bu kupon kredi kartına puan derken ryzen 7 2700 ü 1370 lira gibi bir rakama aldım.
bence şuan ryzen 7 2700 ler fiyat performans olarak en iyi işlemci durumunda.
bir iki sene sonra ucuzlarsa yada daha ilerleyen dönemde 3000 yada 4000 serisi ile değiştirip yola devam edilecek mükemmel bir geçiş işlemcisi
Biraz psikopatca gelebilir sabah 4'te namaza uyanıp Amerikada saat kaç diye baktım. Stokları kontrol ettim. O derece sabırsızım.
Yeni gelecek oyunlar önümüzdeki yıllarda daha fazla çekirdek kullanabilecek. Yeni Xbox ve PlayStation AMD 8C/16T işlemci kullanacak ve bu 16 izlekli işlemcilere avantaj sağlayacak.Evet fiyat olarak çok tatlı bir fiyatı var an itibariyle fakat yanlışım varsa düzeltin R5 2600-2600X'in tek çekirdek performansı R7 2700'ün üstünde diye biliyorum. Oyunlar için sık tercih edilmesinin ağırlıklı sebebi de bir bakıma buydu.
Hocam madem rüyanızda gördünüz. 3600 mü 3600x mi alınmalı tek çekirdek performansı için.Sen ne diyorsun, ben rüyamda gördüm. 3600 Almışım, tek çekirdekte aşırı iyi performans veriyordu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.