AMD 3020e Valorant kaldırır mı?

Laptop olduğu için bir şeyde yapamazsınız pek zaten. Kenarda dursun, Valorant olmasa bile güzelinde oyunlar oynanabilir eski/düşük donanımlı. İleride para biriktirip güzelinden toplarsınız sistem veya 2.el olarak toplarsınız. Bu laptop gene bir para çıkarır.

Zula oynuyorum baska oyunlarada gecmek ıstıyorum onerı var mı bir de laptop bir para cıkartır da ne kasteddiniz.

Zula oynuyorum baska oyunlarada gecmek ıstıyorum onerı var mı bir de laptop bir para cıkartır da ne kasteddiniz.
2.el olarak satsanız iyi kötü birkaç bin TL çıkarır dedim. 2.el olarak sistem toplarsanız 1000-2000TL bile önem farz ediyor, fazlasıyla. Tabi size kalmış.

Oyun önerim daha çok Online yerine hikayeli oyunlar.
Güzelinde eski COD oyunları, Prototype, R6 Vegas serisi, AC 2, Punisher, Batman Arkham Asylum, Xmen Wolwerine, Prince of Persia serisi, Diablo 2 tarzında oyunlar oynanabilir. Eski olarak.

Veya...

Katana Zero, Dead Cells, Stardew Valley, Forager, Postal Brain Damaged, Ultrakill, Graveyard Keeper, Shank, Guacamelee, Celeste, Balatro, Fez tarzı düşük sistemli oyunlar oynanabilir.
Say say bitmez doğrusu.

2.el olarak satsanız iyi kötü birkaç bin TL çıkarır dedim. 2.el olarak sistem toplarsanız 1000-2000TL bile önem farz ediyor, fazlasıyla. Tabii size kalmış.

Oyun önerim daha çok Online yerine hikayeli oyunlar.
Güzelinde eski CoD oyunları, prototype, R6 Vegas serisi, AC 2, punisher, Batman Arkham Asylum, xmen wolwerine, Prince of Persia serisi, Diablo 2 tarzında oyunlar oynanabilir. Eski olarak.

Veya...

Katana Zero, Dead Cells, Stardew Valley, forager, postal brain damaged, ultrakill, Graveyard Keeper, shank, guacamelee, celeste, balatro, fez tarzı düşük sistemli oyunlar oynanabilir.
Say say bitmez doğrusu.

Sağ olun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı