AMD 3600-MSI RX 6600 XT sistem nasıldır?

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
Son düzenleme:
@Fedely Biostar, MSI ile aynı dönemde kurulmuş bir firma. H610 çöptür ama B660 iş görür. Powercolor'a gelirsek AMD'nin en meşhur üreticilerinden birisini sorgulamak ayıp olur. Red Devil modelleri en iyi 6600 XT'lerden birisidir, Fighter modeli de seni tatmin eder endişelenme.

@kino hocam 2 hafta sonra 10-11 bin arası alınabilecek sistem ne olabilir sizce? Tahminleriniz var mıdır?

10-11K'ya şu sıralar 6500 XT sığdırıyorlar ancak RTX 3050 de düşebilir. Olmadı bütçeni 11-12K yapmaya çalış daha esnek olur.

@Fedely Biostar, MSI ile aynı dönemde kurulmuş bir firma. H610 çöptür ama B660 iş görür. Powercolor'a gelirsek AMD'nin en meşhur üreticilerinden birisini sorgulamak ayıp olur. Red Devil modelleri en iyi 6600 XT'lerden birisidir, Fighter modeli de seni tatmin eder endişelenme.
Benim dert ettiğim yani fanları çokda iyi gibi durmuyor ses çıkarır ve rahatsız eder gibi duruyor .Isınma konusunda bilmiyorum

@Fedely PowerColor, AMD kart üreticileri arasında nam salmış bir firmadır. Sorgulamak hakaret olur. Red Devil üst seviyedir. Fighter giriş seviye. Zaten 6600 XT çok güç çeken bir kart değil, ısınan bir kartta değil.
Fighter 6600 XT modelini kullanıyorum. 75-76 üstünü görmedim. Hotspot sıcaklığı olarakta 90'ı geçmedi diyebilirim. Fanlar çok sesli değil merak etme. Ortalama düzeyde.

@Fedely PowerColor, AMD kart üreticileri arasında nam salmış bir firmadır. Sorgulamak hakaret olur. Red Devil üst seviyedir. Fighter giriş seviye. Zaten 6600 XT çok güç çeken bir kart değil, ısınan bir kartta değil.
Fighter 6600 XT modelini kullanıyorum. 75-76 üstünü görmedim. Hotspot sıcaklığı olarakta 90'ı geçmedi diyebilirim. Fanlar çok sesli değil merak etme. Ortalama düzeyde.
Senin sistemin linkteki sistemle bazı yanları aynı . Anakartı peki nasıl

Technopat Haberler

Geri
Yukarı