AMD 6000 serisinde driver sıkıntısı çözüldü mü?

Son düzenleme:
2. sistemi al. Hem işlemcisi daha ileriye dönük hem ekran kartı daha iyi.

Kasa detaylarında mesh yazdığını görmedim ama önde hava delikleri var mesh kasa gibi iyi hava alır mı?

AMD nin yazılım sorunlarının bittiğini ya da gitmediğini kimse iddia edemez. Biraz şans işi, şahsi görüşüm AMD tercih edilmeli. Daha az bütçeye daha fazla performans. Ama ben uğraşamam felan dersen NVidia tercih etmelisin. Hazır sistemlerde fiyat farkları nasıl bilemiyorum tabii bu arada. 3060Ti ve 6700xt li sistemler aşağı yukarı aynı fiyata 3060Ti seçmek de mantıklı

AMD nin yazılım sorunlarının bittiğini ya da gitmediğini kimse iddia edemez. Biraz şans işi, şahsi görüşüm AMD tercih edilmeli. Daha az bütçeye daha fazla performans. Ama ben uğraşamam felan dersen NVidia tercih etmelisin. Hazır sistemlerde fiyat farkları nasıl bilemiyorum tabii bu arada. 3060Ti ve 6700xt li sistemler aşağı yukarı aynı fiyata 3060Ti seçmek de mantıklı
Hocam olay kronik bir sorunsa zaten tüm seride vardır. Yok arada çıkan donanım sorunu ise bu her markada olabilir. Buradaki önemli olan konu kronik donanım, yazılım sorununun olup olmaması. Amd fiyat performans olarak Nvidianın ilersinde. Saf performansta geçemiyor ama Nvidianın ilk üçüyle her zaman yarışıyor.
Şimdi 7900XT, 7900XTX gelecek. Buda 4080 ile 4080-4090 arasına denk gelen ama 4080'den daha uyguna gelen kartlar olacak. Fiyat artı, performansı gayet iyi gözüküyor. Geriye sadece
-yazılım ve kronik sıkıntı olacak mı
-ne kadar sürede bir ekran kartı güncelleme alacak.

GTX970 kullanıyorum, eylül 2021'de bile güncelleme aldı misal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı