Bildiğiniz üzere 22.12.1 ve .2 sürümleri sadece 7000 serisine geldi ve 12.1 sürümü 6000 ve öncesinin kartlarına kurulabiliyor ve bu yüzden kartlar tamamen brick olabiliyormuş.
"Neden desteklenmeyen bir sürücüyü kurayım ki?" Demeyin, bayağı kuran varmış ve hatta konu hakkında forumlarda bu konuda "güvenilir" olduğuna dair bilgiler bile varmış.
Aman diyeyim.
Yani hem AMD yazılımcılarının unuttuğu bir If kodu hem de kullanıcıların "bu yüklendiğine göre sıkıntı yok" demesi yüzünden direkt GPU'yu öldürmeye yönelik işlem yapıyorlar.
Şahsen şu zamana kadar kurduğum en stabil sürücü 22.11.2 sürümüdür, 1 aydır sürücü çıkmaması da bundan dolayı.
Kaynak ve detaylı bilgi için:
Ben zaten dikkatli okudum. Adamlar meraktan değil, bildiğin yanlış kurdukları için bu duruma düşmüşler. Kendilerine sunulmayan bir sürücüyü kurmuşlar. 7000 serisinin yapısı tamamen farklı. O yüzden ona ait sürücüyü kurmak , 6000 serisini bozacaktır. Muhtemel yani.
Daha bugün 6900xt için 22.5.1'den 22.11.2'ye geçtim. Geçmemeli miydim acaba? Bahsettiğiniz 12 fakat size cevap olarak bazı arkadaşlar 11'in de sorunlu olduğunu belirtmiş.