AMD 6xxx serisi stutter sorunu nasıl çözülür?

Makaleler
2
Ben bayağıdır yani yaklaşık 1 seneden fazladır bu probleme sahiptim.
Öncelikle başımdan geçen olayı anlatayım isteyenler burayı geçebilir.
Anakartımı satmak üzere ilan açtım birisi aradı, anakart üzerinden konuşma bitince konu konuyu açtığı için ekran kartına geldi bir anda konuda stutter açıldı bende kendimden o sorunu yaşadığımı bahsettim meğerse o da yaşıyormuş bana anlattı nasıl yapılacağını ve denedim gerçektende Valorant- CS:GO'daki aşırı olan stutter problemim çözüldü. Buradan tekrardan Burak abiye teşekkür ederim.
*
%90 çözümü: 22.5.1 driver kurmak. Uğraştırıcı fakat çözüme en yakın hareket bu. 22.5.1 yüklü iken Regedit'ten D3dvendorname ve D3dvendornamewowdaki kayıtları kontrol ediyorsunuz. Bunları not alacaksınız sonrasında driver değiştirince tekrardan Regedit'ten o 2 dosyaya aldığınız kayıtları yerleştireceksiniz.
Örnek Reddit konusu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılışı ve kontrol tablosu: Bagelnl DXNavi
Yapılışını bakarak da yapabilirsiniz kendimden de test ettiğim üzere uğraşmak daha verimli.
Not: Bakmanız gereken tablo DX9 navi with regular DX11!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AMD yazılımını arayüzünü çok da önemsemem, gelen özellikler falan beni ilgilendirmiyor yani, direk 22.5.1 kurup devam etsem sorun olur mu?

Ben o kadar bilgili değilim kusura bakma fakat driver eski olduğu için bazı oyunlara giremeyebilirsin mesela CoD Warzone.

Bu konu zaten mevcut;

Ne güzel hocam ben görmemiştim o yüzden o an açmıştım. 2 adet konu var bulabilmeleri için hatta sizinki daha detaylı ben tam olarak anlatamamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı