AMD 7770 ile mining yapılır mı?

xMrlySafe

Hectopat
Merhabalar, bu "mining" olayına çok çok uzağım konuyu anlat desen sadece iyi para var diyebilirim. Bilgisayarımdaki ekran kartı: AMD Radeon Sapphire 7770. Bununla mining yapabilir miyim? Hızı ne olur? Ne mine edebilirim? Ve ne kadar sürede paraya çevriliyor? Mining yasal diye biliyorum, eskiden onu da bilmiyordum :D Ayrıca elektrikten zarar eder miyim ve mining yaparken oyun falan oynayabilir miyim? Aklımda deli sorular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende pek bilgi sahibi değilim ama başka bir konuda ekran kartının en az 4 gb olması gerektiğini duymuştum.
Bildiğim kadarıyla madencilik sistemi zorluyor ve madencilik yaparken oyun oynayamıyorsunuz.

Hocam bende pek bilgi sahibi değilim ama başka bir konuda ekran kartının en az 4 GB olması gerektiğini duymuştum.
Bildiğim kadarıyla madencilik sistemi zorluyor ve madencilik yaparken oyun oynayamıyorsunuz.

Peki en az hangi ekran kartı gerekiyor ve sadece ekran kartıyla oluyor sanıyorum.
Hocam sisteminiz açılıyorsa öpün başınıza koyun. Mining yapmak istiyorsanız minimum 6 GB VRAM'i olan bir karta ihtiyacınız var.

VRAM ne reis araştırmaya zaman vermiyorum çünkü hiç almadım.

Peki en az hangi ekran kartı gerekiyor ve sadece ekran kartıyla oluyor sanıyorum.

VRAM ne reis araştırmaya zaman vermiyorum çünkü hiç almadım.
Rx 570 580 lerle yapıyorlardı ve 10 15 tane ekran kartını bir kullanıyorlardı tek ekran kartıyla iyi kazanç sağlayacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı