AMD 7870K APU İçin Ekran Kartı Önerisi

Bildiğim kadarı ile sadece aynı GPU'lar ile DG yapılabiliyor. DG çok da iyi sayılmaz. Bazı oyunlarda APU'dan az performans veriyor.

Hocam GTA 5'e naturalvision yükledim. Orta seviyede 19- 23 FPS arası alıyorum yetmiyor. Normalde GTA sevmem ama grafikler en yakın gerçekçiliğe çıkınca bayıldım doğrusu. Ama FPS düşüşü can sıkıyor. Hazır Apu almışşım içindeki ekran kartı boşa çıkmasın istedim. Neyse harici için FPS'de şöyle full ayarda 40 FPS alabileceğim en iyi kart ne önerirsiniz? Fiyat aralığı 600-800 arası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlıkla çalıştıracaktır.

Rx 480 biraz daha hızlı olmasına rağmen uzun vadede başınız ağırmasın istyorsanız Sapphire yerine MSI almanızda fayda var...
teşekkür ettim hocam bu durumda Apu'daki ekran kartı boşa çıkıcak, olsun idare ettiği kadar.

Düzenleme: Pardon son sorum bunu Crossfire yapamıyoruz dimi? dual graphics olarak? az önce arkadaş aynı model olmalı demişti olmuyor sanırım o yüzden harici olarak sordum.

RX 470'miş. Ben RX 480 sanmıştım. 480 daha güçlü ancak Gaming X'in fanları daha büyük. Tercih sizin.

O kasa 12V'dan 408W veriyor. RX 480 ile sistem 12V'dan 269W harcıyor. RX 470 ile 249W.
sağolasın hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı