AMD 7900 XT için monitör önerisi

Bütçe
5000-17000

okanogan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
AMD 7900 XT ekran kartım var. FHD monitörümü sattığım için yeni bir monitör arayışındayım. Beklentim tamamen gördüğüm ekranın renk kalitesi ve canlılığı açısından beni tatmin etmesi. Yani iyi bir görüntü arıyorum. Masamın konumu sebebiyle ekrana yakın bakacağım için 27-28 inch ekran alacak gibiyim.
Sizce bu ekran kartı ve ekran boyutunda hangi monitörü tercih etmeliyim? Önereceğiniz modeller var mıdır? fiyat/performans açısından hangi monitörü almalıyım? 2K veya 4K bandında hangisinden yana tercihimi kullanmalıyım?
Bütçe modele göre değişebilir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 240 hz

Ucuz 2K monitör

4K için şunlar olabilir

2K 240 hz

Ucuz 2K monitör

4K için şunlar olabilir
4k modellere bakmalı mıyım sence hocam ? 27 inch boyut için gereksiz mi olur yoksa?

Hocam kartınız üst seviye olduğu için 2K'dan aşağı monitör tercih etmem. Tercihen 4K olsund derdim ben.
Eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız: Samsung Odyssey G7 benim kendi tavsiyem olacaktır. Ben monitörümü genelde Samsung alma taraftarıyım çünkü panellerini kendileri üretiyor. Daha başarılı olacağı inancındayım.
Daha ucuz modeller bulunabilir.
Rekabetçi oyunlar için başka tavsiyem: G5 (2K çözünürlük). Muadili Dell,Msi,Asus markalara bakabilirsiniz.

4k modellere bakmalı mıyım sence hocam ? 27 inch boyut için gereksiz mi olur yoksa?
4k model kaliteli görüntü istiyosan bence alınır. Monitör bir kere alınır kırılana kadar da kullanılır.

Merhaba.
AMD 7900 XT ekran kartım var. FHD monitörümü sattığım için yeni bir monitör arayışındayım. Beklentim tamamen gördüğüm ekranın renk kalitesi ve canlılığı açısından beni tatmin etmesi. Yani iyi bir görüntü arıyorum. Masamın konumu sebebiyle ekrana yakın bakacağım için 27-28 inch ekran alacak gibiyim.
Sizce bu ekran kartı ve ekran boyutunda hangi monitörü tercih etmeliyim? Önereceğiniz modeller var mıdır? fiyat/performans açısından hangi monitörü almalıyım? 2K veya 4K bandında hangisinden yana tercihimi kullanmalıyım?
Bütçe modele göre değişebilir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Yerinde olsam 4K

Hocam kartınız üst seviye olduğu için 2K'den aşağı monitör tercih etmem. Tercihen 4K olsund derdim ben.
Eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız: Samsung Odyssey G7 benim kendi tavsiyem olacaktır. Ben monitörümü genelde Samsung alma taraftarıyım çünkü panellerini kendileri üretiyor. Daha başarılı olacağı inancındayım.
Rekabetçi oyunlar için başka tavsiyem: G5 (2K çözünürlük). Muadili Dell, MSI, ASUS markalara bakabilirsiniz.

4K model kaliteli görüntü istiyorsan bence alınır. Monitör bir kere alınır kırılana kadar da kullanılır.

Katılıyorum kendim küçüklüğümden beri Samsung monitör kullanıyorum, eskiden Samsung monitör kullanıyordum 19.5 inç 60hz şimdi Odyssey G4 240Hz geçtim. LG AOC MSI ASUS vb monitör kullanan arkadaşlarım bilgisayarımda oyun oynadığında renklerin daha canlı ve parlak olduğunu söylüyorlar genelde. Monitörde Samsung'dan şaşmamak lazım

Hocam kartınız üst seviye olduğu için 2K'dan aşağı monitör tercih etmem. Tercihen 4K olsund derdim ben.
Rekabetçi oyunlar için başka tavsiyem: G5 (2K çözünürlük). Muadili Dell,Msi,Asus markalara bakabilirsiniz.

4k model kaliteli görüntü istiyosan bence alınır. Monitör bir kere alınır kırılana kadar da kullanılır.
rekabetçi oyun hiç oynamıyorum hocam tamamen hikayeli oyunlar oynuyorum. Ama 27 inch boyut için 2k-4k arasında büyük fark olur mu bilemedim.

rekabetçi oyun hiç oynamıyorum hocam tamamen hikayeli oyunlar oynuyorum. Ama 27 inch boyut için 2k-4k arasında büyük fark olur mu bilemedim.
4k monitör kullanan arkadaşın var mı? Eğer varsa ondan rica edip bi deneyimine bak.
Bir de şöyle bir alternatif var: İnternet kafeye gidip istediğin oyunu oynayıp karar verebilirsin.
Hikayeli oyun oynuyorum dediniz. Sizin durumunuzda IPS panel 4k 60 Hz bir monitör fazla fazla işinizi görecektir. Yüksek hertz bana sorarsanız hikaye oyunu oynayan birisi için gerekli değil.
Bilindik markalara yönelin ve bir karar verirken forumlardaki o ürünün kullanıcı yorumlarına bakın. aklınızda bütçe varsa lütfen belirtin. İstediğin kriterlere bakarak 8 binden başlayıp 50 bine kadar öneride bulunabiliriz.

27 inç için 2k ile 4k arasında çok fark olmaz derseniz günlük kullanıcı ve sıradan bir oyuncu için 2k gereksiz masraftan tasarruf sağlar. 4k da pişmanlık değildir. Ve dediğim gibi monitör bir kere alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı