Hocam daha pahalı olduğu için daha iyi olurlar tabii hangi mantıkla söylüyorsunuz bunu anlamadım bir şeyin fiyatı daha pahalı ise daha iyidir genel olarak zatenAlınsa bile attığınız alınmaz diyorum. Üstte belirttiğim iki AiO daha iyi.
Hocam daha pahalı olduğu için daha iyi olurlar tabii hangi mantıkla söylüyorsunuz bunu anlamadım bir şeyin fiyatı daha pahalı ise daha iyidir genel olarak zatenAlınsa bile attığınız alınmaz diyorum. Üstte belirttiğim iki AiO daha iyi.
Sadece 1K fark var hocam. Hatta RGB'sizi daha ucuz.Hocam daha pahalı olduğu için daha iyi olurlar tabii hangi mantıkla söylüyorsunuz bunu anlamadım bir şeyin fiyatı daha pahalı ise daha iyidir genel olarak zaten![]()
www.jumbum.com.tr
Performance 360'ın siyahları herhalde bize gelmiyor hocam.
Neredeymiş atabilir misin 1k farklı olanıSadece 1K fark var hocam.
Üstte RGB'siz versiyonunu attım. Bu da 1K fark olan RGB'li versiyonu.Neredeymiş atabilir misin 1k farklı olanı![]()
Bak bakalım teslimat tarihine ne yazıyor.Üstte RGB'siz versiyonunu attım. Bu da 1K fark olan RGB'li versiyonu.
Lian Li HydroShift LCD 360R ARGB AIO Water Cooler - Siyah
Lian Li HydroShift LCD 360R ARGB AIO Water Cooler - Siyahwww.jumbum.com.tr
Konuda acil diye bir şey yazıyor mu? Ayrıca daha iyisi var dedim. Var mı var.Bak bakalım teslimat tarihine ne yazıyor.
Ben sana daha iyisi yok demedim, o zaman şöyle yapalım öneri isteyen arkadaşa diyelim ki "bekle illaki daha iyileri çıkar o zaman alırsın" nasıl fikir?Konuda acil diye bir şey yazıyor mu? Ayrıca daha iyisi var dedim. Var mı var.
Ayrıca bu ürün var. Son 3 Gaming Gecesinde 8-9K'ya düştü.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...h-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,534509134.html
Ben sana daha iyisi yok demedim, o zaman şöyle yapalım öneri isteyen arkadaşa diyelim ki "bekle illaki daha iyileri çıkar o zaman alırsın" nasıl fikir?
Buyurun karşılaştırma videosu. Bak bakalım fark var mı arada 9 bin ona vermeye?![]()
Baştaki arkadaşta Deepcool'un gayet güzel bir modelini atmış ona da beğenmedim atmışsınız pompası ses yapıyor diye, herkeste olan bir sorun değil ve soğutma performansı fiyatına göre mükemmel bir soğutucu. "Pompası ses yapıyor" dersiniz uyarırsınız olur biter, onun attığından daha pahalıları atıp bak benimkiler daha iyi demek saçma oluyor. Ben de adama gidip 50k ya custom soğutucu toplayıp gelip seninkilere beğenmedim atabilirim aynı mantık ile.Ben kimseye seri beğenmedim atmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.