AMD 9 7950x3D hangi sıvı soğutucu alınmalı?

Konuda acil diye bir şey yazıyor mu? Ayrıca daha iyisi var dedim. Var mı var.
Ben sana daha iyisi yok demedim, o zaman şöyle yapalım öneri isteyen arkadaşa diyelim ki "bekle illaki daha iyileri çıkar o zaman alırsın" nasıl fikir?:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun karşılaştırma videosu. Bak bakalım fark var mı arada 9 bin ona vermeye? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana daha iyisi yok demedim, o zaman şöyle yapalım öneri isteyen arkadaşa diyelim ki "bekle illaki daha iyileri çıkar o zaman alırsın" nasıl fikir?:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun karşılaştırma videosu. Bak bakalım fark var mı arada 9 bin ona vermeye? :D

Ben kimseye seri beğenmedim atmadım.

Ben kimseye seri beğenmedim atmadım.
Baştaki arkadaşta Deepcool'un gayet güzel bir modelini atmış ona da beğenmedim atmışsınız pompası ses yapıyor diye, herkeste olan bir sorun değil ve soğutma performansı fiyatına göre mükemmel bir soğutucu. "Pompası ses yapıyor" dersiniz uyarırsınız olur biter, onun attığından daha pahalıları atıp bak benimkiler daha iyi demek saçma oluyor. Ben de adama gidip 50k ya custom soğutucu toplayıp gelip seninkilere beğenmedim atabilirim aynı mantık ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı