AMD 9720p ve R7 M340 GTA 5 kaldırır mı ?

Deathadder

Megapat
Daha fazla  
AMD 9720p
8 GB RAM

AMD TM535DX 4 GB ekran kartı idi ama yeni güncelleme ile adı R7 M340 oldu. GTA 5 düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilir miyim? Multi gitmeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD 9720p
8 GB RAM

AMD TM535DX 4 GB ekran kartı idi ama yeni güncelleme ile adı R7 M340 oldu. GTA 5 düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilir miyim? Multi gitmeyeceğim.
Dostum ben de de vardı aynısı HP'nin, imzamda görebilirsin. Amd cpu+gpu sistemler tek kelime ile çöp... Geçişli grafiklere güncelleme getirmeleri lazım ama getirmiyorlar, cs de 30 fps zor görüyor laptop. Sebebi ise bilgisayar hangi grafik kartıyla çalıştıracağıını kestiremiyor, hariciye alıyor fazlasıyla yetiyor; entegreye alıyor gücü yetmiyor, doğal olarak da en fazla 60 fps ve sürekli drop yaşanıyor.

bu arada yollar binalar kaplamalar sorunu varsa windows 7 kurun onda oynayın sorun hem ortadan kalkmış olur hem de bazı oyunlar hızlı çalışır ben denedim oldu

Dostum konuyu hortlatmışsın ama 4900h işlemcili laptopun fiyatınıda söyleseydin keşke. notebookda bu olayı çözemiyorlar,birçok kişide bu şekil bi problem mevcut bende aygıt yöneticisinde harici ekran kartını gösteriyor ama hâlâ daha çalışmıyor kart.amd alacaksanız masaüstü tercih edin oyun için tabi.

Dostum konuyu hortlatmışsın ama 4900h işlemcili laptopun fiyatınıda söyleseydin keşke. notebookda bu olayı çözemiyorlar,birçok kişide bu şekil bi problem mevcut bende aygıt yöneticisinde harici ekran kartını gösteriyor ama hâlâ daha çalışmıyor kart.amd alacaksanız masaüstü tercih edin oyun için tabi.
Kesinlikle katılıyorum. şu an zen mimarisi ile vega grafikler gelse de ne yazık ki cs go gibi bir oyunda 1080p en düşük ayarda 40-60 fps almaya başladı. İntel cpu+ amd gpu larda ise durum aynı. Amd nin en büyük hatası Gpular da hibrid i zorunlu kılması ve cpu kadar ar-ge yapmaması...
sait.jobs peki şimdi öylemi yeni amd ryzen 4900h laptoplar için en iyi laptop işlemcisi şuan
Dostum konu 5 yıl öncesine dayanıyor. Sen diyorsun ki 4900H ama o cpu hem en tepe modellerde hem çok pahalı hem de konumuz sadece cpu değil gpu. 😉

Kesinlikle katılıyorum. şu an zen mimarisi ile vega grafikler gelse de ne yazık ki cs go gibi bir oyunda 1080p en düşük ayarda 40-60 fps almaya başladı. İntel cpu+ amd gpu larda ise durum aynı. Amd nin en büyük hatası Gpular da hibrid i zorunlu kılması ve cpu kadar ar-ge yapmaması...

Dostum konu 5 yıl öncesine dayanıyor. Sen diyorsun ki 4900H ama o cpu hem en tepe modellerde hem çok pahalı hem de konumuz sadece cpu değil gpu. 😉
Aga sendede durum aynıydı değilmi harici gpu çalışmıyor yani işlevi yok.

HP Support assistant uygulamasında CPU stres testi ve GPU testi yaptığımızda Windows ekran kartını görüyor ve oyunlardada çalışıyor fakat arkadaşın dediği gibi ekran kartı beslenemiyor yani oyun oynarken bir yandan görev yöneticisini açtım ve GPU'nun %30'a sabit çalıştığını gördüm kısaca bu laptop kronik sorunlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı