AMD A-10 7860K ve RX 460 Darboğaz

Emirkadi

Hectopat
Daha fazla  
Sorum basit. Elimde AMD A10 7860K işlemci var. AMD Overdrive programıyla 4.1 GHz'a çıkardım sorunsuz çalışıyor. Ekran kartım ASUS Dual RX 460. Oyunları oynadığım çözünürlük ise 1366x768. İzlediğim videolarda adamlar GTA 5'i high ayarlarda rahatça oynayabiliyorken ben 30-20 FPS ile zar zor oynuyorum. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum basit. Elimde AMD A10 7860K işlemci var. AMD Overdrive programıyla 4.1 GHz'a çıkardım sorunsuz çalışıyor. Ekran kartım ASUS Dual RX 460. Oyunları oynadığım çözünürlük ise 1366x768. İzlediğim videolarda adamlar GTA 5'i high ayarlarda rahatça oynayabiliyorken ben 30-20 FPS ile zar zor oynuyorum. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.
İşlemci darboğaz yapıyordur büyük ihtimale.Windows'u ve driverları güncelleyin.CPU,GPU kullanımı ve sıcaklık değerlerini atın.1080p monitör ile deneyin bir tanıdığınızda var ise.

Daha öncedende söylemiştim bunları konuyu öne çıkartın yeni konu açmayın.

İşlemci kullanımı %90 %100 demiştiniz ekran kartı ise %70 %90 burda darboğaz yaptığı ve besleyemediği görülüyor 1080p monitörlü tanıdığınız varsa bir takın deneyin.

Son düzenleme:
Peki benim başka bir şekilde FPS'i yükseltme şansım yok mu monitör haricinde? Online yarışlarda 19 FPS ile oynamak gerçekten çok can sıkıcı bir durum. İzlediğim videoda G4400 ile gerçekten akıcı bir şekilde oynuyor videoyu çeken kişi.

Yani mecburen yeni bir anakart ve işlemci mi almam lazım? Ben 720p'de oynuyorum. 1080p monitör alsam sorun düzelmez mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı