AMD A10-6800K işlemci sıcaklığı ne olmalı?

Ertuğrul Han

Hectopat
Yer
Ankara, Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AMD10-6800K işlemcim var. 2 tane normal, bir tane de kapakta büyük fan var. CPU fanı stok galiba. İşlemci sıcaklık değerlerine boştayken baktığımda 3 tane program ile inceledim. Hepsinde farklı değerler var. Core Temp ve Speccy programları 50 derece civarları hatta speccy bazen 60 bile geçiyor ama Aida 64-30'a bile çıkmıyor. Sizce hangisine güvenmem gerek ve 70 derecenin üzerine çıkarsa işlemci yanar mı? Böyle bir şey mümkün mü? Bu arada işlemci overclocklu. Ve son olarak da overclocksuz baktığımda da 50 derecelerinde geziyordu. Sizce hangi programa güvenmeliyim? Ne yapmam gerekir? Yardım lütfen.
speccy.JPG aida 64.JPG Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
AIDA'nın stres test ekranını aç ve sistemi baskı altına sok. Sonra stres test ekranı sonucunu bizimle paylaş.
Hocam açtım şimdi testi ama bu kaç dakika sürmesi lazım kendisi mi biticek acaba ?

AIDA'nın stres test ekranını aç ve sistemi baskı altına sok. Sonra stres test ekranı sonucunu bizimle paylaş.
Hocam 3 buçuk dakikadır stress testinde galiba böyle sonuçlar kendisi mi bitirecek acaba yoksa kapatayım mı ?

Hocam son olarak 7 dakika beklettim ve kapattım en son bu ekran görüntüsünü aldım
stress 2.JPG

Dosya Ekleri

• stress.JPG
    stress.JPG
    161,9 KB · Görüntüleme: 184
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı