AMD A10 6800K İşlemci tavsiye eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mertmolla

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde gördüğüm bir videoda işlemcinin içine artık GPU sıkıştırdıklarını söylüyorlardı. Araştırdıgımda en güzel örneklerinden biri olarak AMD A10 6800K işlemcisini buldum tabi ki. Benim cüzdanıma göre bu sizce nasıl bir işlemci? Grafik performansına biraz daha önem veriyorum. GTA 4, Crysis 3 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. Ultra ayarlarda değil elbette. Kullananlarınız veya duyanlarınız varsa düşüncelerinizi alabilirim. Teşkkürler.

İşlemciyi Vatan'ın sitesinde gördüm. Adres: VATAN COMPUTER - AMD - A10 6800K Soket FM2 4.1GHz 4MB Cache 32nm

Son düzenleyen: Moderatör:
2 oyunu da açar oynarsın. İçin rahat olsun.

Geçenlerde gördüğüm bir videoda işlemcinin içine artık GPU sıkıştırdıklarını söylüyorlardı. Araştırdıgımda en güzel örneklerinden biri olarak AMD A10 6800K işlemcisini buldum tabi ki. Benim cüzdanıma göre bu sizce nasıl bir işlemci? Grafik performansına biraz daha önem veriyorum. GTA 4, Crysis 3 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. Ultra ayarlarda değil elbette. Kullananlarınız veya duyanlarınız varsa düşüncelerinizi alabilirim. Teşkkürler.

İşlemciyi Vatan'ın sitesinde gördüm. Adres: VATAN COMPUTER - AMD - A10 6800K Soket FM2 4.1GHz 4MB Cache 32nm

Yarın incelemesi çıkacak. APU'lar, düşük çözünürlük ve düşük detay kalitesinde pek çok oyunu rahatlıkla oynatıyor. Ama beklentin çok yüksek olmamalı.

APU alacaksanız Kaveri serisini beklemelisiniz, eli kulağındadır.

APU alacaksanız Kaveri serisini beklemelisiniz, eli kulağındadır.

Hocam saat gece yarısını geçti ve şu an 14 ocak oldu. Kaveri serisi işlemciler bugün piyasa içinde olacaklar :D Ve söylentilere göre Kaveri işlemcilerin Mantle ile harici ekran kartı olmadan çoğu oyunu orta ayarlarda yüksek çözünürlük ile rahat bir şekilde açabileceğini iddia ediyor. Bence AMD yalan söylemez :D

Yorumlarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı