AMD A10 7850 K Düşük Performans Sorunu

AkarBoY62

Hectopat
Daha fazla  
Benim böyle bir sistemim var. Ekran kartı yok bilgisayarımda ve oyunlarda AMD 7850k R7 GPU'su olduğu için ekran kartı yok.

Oyunlarda aşırı kasma sorunları yaşıyorum, ilk aldığımdan itibaren GTA 4'ü bile mediumda donarak oynuyorum ama başka AMD 7850k kullanlar çoğu oyunu high ayarlarda oynadığını belirtmiş. Ben ise mediumda zor oynuyorum, bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de basit bir dil ile anlatırsanız iyi olur.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak kasanı açıyorsun. Kablo yönetimini ve temizliğini yapıyorsun. Sonra Windows 8.1.3'e geçiyorsun, BIOS dahil tüm sürücülerinin güncel olduğuna emin oluyorsun. Sorunun halen devam ederse yeni konu açabilirsin.

Format rehberi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam birde APU'da tam performans için çift kanal bellek kullanmanız lazım veya 4 kanal ve bellek frekansları yüksek olması lazım çünkü ekran kartı bellek hızını ramlardan alıyor.Sizin 4 gb ramınız var ve tek kanal ise o APU'dan verim alamazsanız. Bellek frekansınızıda 2133 mhz ve üzeri tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı