AMD A10 7850K İle Oyun Performansı

sanarsanız iyi olur. 8320 işlemcime Nic c3 taktım. ve ekran kartımda sağlam fakat işlmeci yine oyunda 50 derecelerde geziyor. o yüzden apu biraz daha ısınacak ve performans biraz daha düşücektir fikrimce.

Peki arkadaşlar bu sistem Farcry 4'ü High ayarlarda kaldırır değilmi ?
Far Cry 4 Sistem Gereksinimleri ;
En Düşük (minimum) Gereksinimler
İşletim
Sistemi: Windows XP - 32 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz /AMD Athlon 64 X2 6000 @ 3.0 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) / 4 GB (Vista, 7, 8)
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: (512 MB) Shader Model 3.0
Direct X: Dx 9

Önerilen (maximum) Gereksinimler
İşletim Sistemi
: Windows 7 – 64 Bit
İşlemci: Intel Core i-5 4670K @ 3.4 GHz / FX 8150
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: (1024 MB) Nvidia GeForce GTX 760 / Radeon R9 280

Direct X: Dx 11

bence yinede harici ekran kartı en iyisi apu ya pek güvenemiyorum bence iyi bir ekran kartı al uzun süre kafan rahat etsin

Peki arkadaşlar bu sistem Farcry 4'ü High ayarlarda kaldırır değilmi ?
Far Cry 4 Sistem Gereksinimleri ;
En Düşük (minimum) Gereksinimler
İşletim
Sistemi: Windows XP - 32 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz /AMD Athlon 64 X2 6000 @ 3.0 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) / 4 GB (Vista, 7, 8)
Ekran kartı: (512 MB) Shader Model 3.0
Direct X: Dx 9

Önerilen (maximum) Gereksinimler
İşletim Sistemi
: Windows 7 – 64 Bit
İşlemci: Intel Core i-5 4670K @ 3.4 GHz / FX 8150
RAM: 8 GB
Ekran kartı: (1024 MB) Nvidia GeForce GTX 760 / Radeon R9 280

Direct X: Dx 11

önerilen sistem oynatır.

APU sistem toplarken işlemcinin MHz sine dikkat edin. APU da ne kadar yüksek MHz o kadar yüksek FPS. 2133 MHz CL9 bellek alırsanız işinizi görür. Birde toplam sistem için bütçeniz nedir ?

APU sistem toplarken işlemcinin MHz sine dikkat edin. APU da ne kadar yüksek MHz o kadar yüksek FPS. 2133 MHz CL9 bellek alırsanız işinizi görür. Birde toplam sistem için bütçeniz nedir ?
Evet bende RAM'imi bu sistemi aldıktan birkaç ay sonra değiştirmeyi düşünmekteyim.Sizce hangi grafiklerde oynatabilirim GTA V gibi oyunları 720'pde ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı