Bilek kası nasıl yapılır?

Daha fazla  
Ben evde yalnızım ve nasıl bilek güreşi yapabilirim ve nasıl güçlendirebilirim? Bilek güreşi yaparak önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum. 2 sene öncesinde herkese yenilen biriydim fakat şimdi okuldaki ve başka yerlerdeki çoğu kisiyi yenebiliyorum. Bilek kuvvetlendirme kavrama kuvveti, güç olarak farklı dallara ayrılır. En temel hareketlerden evde havlu sıkarak başla. Havluyu ıslat ve onu sık sıkabildigin kadar. Sonra kendine uygun bir ağırlık yap (çanta içine kitap doldur) süpürge çubuğuna tak ve statik bekle. İçe bükme dışa bükme hareketleri var. (Wrist curl gibi.) Bunları uygula ve beslenmene dikkat et.

Selam dostum. 2 sene öncesinde herkese yenilen biriydim fakat şimdi okuldaki ve başka yerlerdeki çoğu kisiyi yenebiliyorum. Bilek kuvvetlendirme kavrama kuvveti, güç olarak farklı dallara ayrılır. En temel hareketlerden evde havlu sıkarak başla. Havluyu ıslat ve onu sık sıkabildigin kadar. Sonra kendine uygun bir ağırlık yap (çanta içine kitap doldur) süpürge çubuğuna tak ve statik bekle. İçe bükme dışa bükme hareketleri var. (wrist curl gibi.) Bunları uygula ve beslenmene dikkat et.

Sağ ol teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı