AMD A10-7850K sistem önerir misiniz?

Arkadaşlar son zamanlarda amd fx serisi çok tavsiye diliyor. Özellikle 6300 az önce tedarikçimize sipariş veririr gibi olduk. i54670 msi z87g45 anakart 8gb vengance ram vs vs ekrankartını sadece eklemedim. Onuda bir kaç ay sonra gtx 760 olacak. Simdi i5 mi yatırım yapmalı, fx serisine mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Para varsa 8 GB 1866mhz al, Commander daha ucuz ve içindeki psu sistem için yeterli. Onun için Corsair alırsan daha pahalı olur.
Thermaltake kötü değil, kaliteli bir marka. Psu olarak Türkiye de yayılmamış pek ama çok iyi üretiyor.

Thermaltake in 700w psu lu o modeli de maalesef bulundugum bölgede yok :S sanirim carbide 200r ve cx600m psu alicam ne dersiniz?

Sen o zaman bize tam bütçeni demedin, öyle yaparsan 2250 tl gibi bir fiyata çıkarsın.
Nasıl oluyor?

Anliyorum. Avusturya'da yasiyorum. Maalesef euro tl ceviri olayi biraz isi bozuyor. Yanlis miktar vermis olabilirim :D 700 - 800 EURO arasi bir sistem toplayacagim. Sanirim boyle daha anlasilir olur sizin icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı