AMD A10 7850K Sistem Toplama

Bence en iyisi bu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    71,3 KB · Görüntüleme: 401
Technopat youtube kanalını takip ettiniz mi hiç siz ? APU ile gayet güzel oyun oynanıyor. Biraz araştırıpta konuşun!

Allahım anlatamıyorum derdimi. APU ile oyun oynanmıyor demedim ben sana. Oyun oynanacaksa Ekran kartı iyi olmalı, şart bu.

Ve oyun zevki de değişir kişiden kişiye. Medium - Low 30 FPS oynamaya iyi diyor olabilirsiniz atıyorum. Ben öyle oynasam oyun oynuyorum demem ama. Zevk meselesi anlayacağın.

@erendil Hocam, APU kurabilirsiniz isterseniz. Ama bu bütçenin hakkını vermez bana göre. Siz uyun bize, alın bir İntel işlemci. i3 4160 al mesela en düşük. Taşır oyun performansınızı. Hatta H81-M i5 4460 ikilisi alınırsa sisteme ileride müthiş bir yatırım yapılabilir. Ekran kartını 1 yıl kullanıp sağlam bir şey ekleseniz muhteşem bir şey olur mesela. Demek istediğim o ki, pişman olmanızı istemem. Seçim sizin ama, saygı duyarım mutlaka.

efendim mesajım arada kaynadı sanırım Bigtower 750Watt kasam ve hd5830 ex 256bit 1gb ddr5 ekran kartım 1+1+2Tb seagate hdd ve 2adet dvd yazıcı sistemimde mevcut sistemimde anakart işelmci ram güncellemesi yapıyorum

intelden son sistem toplayıp ağzım yandı düşük bütçe ile yapacağımın en iyisi peşindeyim oyunlarda ise ekstrem oynamıyorum zaten ssdlerde sisteme para yeterli olduğu için ekledim 1500 lira civarı sisteme güncelleme en iyi bu şekilde olur diye düşündüm ama inteli illaki düşündiyorsunuz anladığım kadarıyla

Intel açık ara önde. FM2 soket tipi de geleceği olan soketlerden değil. Ben yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Yani sizi yönlendirmek istemiyorum. Ben fikrimi belirteyim. AMD kullanan biriyim, şu an yeniden Anakart - İşlemci ikilisi alsam Intel alırdım. Siz mutlu olacağınız seçimi yapın. :)

Bencede istediğiniz sistemi alın ister a10 7850k fm2 anakart
İster i3 4160 Gtx 960 MSı h97 gaming 3 alın
Ben olsam intel alırdım. :)

intel 1151 soketin gelecek olması iki yılda bir soket değiştirmesi hiçde geleceğe yatırım gibi olmuyor ayrıca benim alacağım sistemde 2 adet ssd raid olacak ilk mesajımda dikkat ederseniz. yinede intel mi diyorsunuz 1500 liraya fm2 en iyi sistem ve üstüne ssd raid geliyor güncelleme olarak anakart işlemci ram güncellemesi üzerine yinede yok mu diyorsunuz ?

Yok demiyorum farkındaysanız. Ben seçenek sunuyorum. Seçim sizde. İçiniz nasıl rahat edecek ise öyle yapın tabiki de. Ben kullanmayacağım, siz kullanacaksınız.

Technopat youtube kanalını takip ettiniz mi hiç siz ? APU ile gayet güzel oyun oynanıyor. Biraz araştırıpta konuşun!

Kardeşim oynanır ama nereye kadar sen bugün mediumda oynarsın yarın lowda ertesi gün oynayamazsın hemde arkadaşın bütceside biraz bol bu sisteme APU aşırı saçma olur bence R9 280 veya dengi bir ekran kartı alınmalı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı