AMD A10 7850K Sistem Toplama

Kardeşim oynanır ama nereye kadar sen bugün mediumda oynarsın yarın lowda ertesi gün oynayamazsın hemde arkadaşın bütceside biraz bol bu sisteme APU aşırı saçma olur bence R9 280 veya dengi bir ekran kartı alınmalı.
hd5830 256bit 1gb ddr5 ekran kartım bana yetiyor işlemci anakart ram vede ssd 2 adet alıp raid yaparak daha hızlı ve stabil çalışan bir sisteme geçmek istiyorum apu sistem için 1500 lira hrcanmaz diyorsunuz ama önerilenlerin hepsi apu 1150 soket işlemciler dahili grafik taşımıyor mu ayrıca Amd nin Fx serisindeki şikayetimi dile getirdim diğer yönden intelin bu alandaki en düşük sistemi 2011 soket ona gücüm yetmez bana tavsiyenizi merak ettim apu sistem olmadan

APU sistem bütçesi düşük olanlara önerilir genelde. Sizin bütçeniz 1500 TL ve siz işlemci, Anakart, RAM ve SSD alacağım diyorsunuz. 1500 TL için yeter de artar. Ekran kartınız bir süre sonra oyunları kaldırmamaya başlayacak. Ekran kartınızıda sonradan değiştirirsiniz. Daha fazla performans istiyorsanız i3 yerine i5 alın.
Screenshot_2015-07-26-10-48-03.png

i3 4170 a10 7850k dan iyi bir seçenek diyorsunuz yani yabancı sitelerde aralarında uçurum var anlamadım bu intel olayını :kararsız:

Amd nin genel sıkıntısı işlemcilerin alt seviye chipsetlerdede kullanılması intelde bu yok bu sebeple genel olarak kullanıcı testlerinde puanları düşük çıkıyor a88x bir anakart ve işlemcinin desteklediği 2133 mhz ram ile yabancı forum sitelerinde intelin çoğu işlemcisini bencmark puanlarında geçmiş İ7 930 işlemci kullanıyordum ve c..b... gibi bir intel fanı bir site bile i7 930dan iyi olduğunu kabul ediyor piyasadaki işlemcilerle karşılaştırdığında tek çekirdek işlemci yeteneğinde aynı fiyattaki işlemcilere geçiliyor ama kullanıcı testlerinde düzgün bir sisteme oturtulan a10 7850k fiyatının 100%50 fazlasına denk gelen işlemcileri bile geçiyor. Sanrım piyasda satıştaki işlemcilerden iyi olduğunu kabul etmek bazılarının işine gelmiyor. İntelden nefret etiiğimi sürekli soket değiştirdikklerini dile getirmiştim 1151 soket çıkınca anakart değiştirmek isteyince anakart bulamıyoruz bunu 1366 sokete 4000 lira yatırarak öğrendim tekrardan intele para yatırmakda istemiyorum. Saygılarımla................ ilk başta yazdığım parçaları almaya karar verdim. İyi günler dilerim

MSI A88X-G45 GAMING, A88X, FM2+, DDR3-2400 MHZ(OC), ANAKART AMD A10-7870K APU WİTH RADEONT R7 SERİES KINGSTON KİNGSTON HYPERX XMP BEAST 8GB (2X4)2133 MHZ DDR3 HX321C11T3K2/8 2 adet OCZ ARC100-25SAT3-120G, 2.5", 120GB, SATA, SOLİD STATE DRİVE bunların siparişini verdim kurduktan sonra yorumlarımı yaparım büyük harflerin sebebi kopyala yapıştırdan kusura bakmayın.....!

İlk defa bir tekno forum sitesindeki tavsiyelere uymayarak sistemimdeki işlemci ram anakart üçlemesinden parayı kısarak 2 ssd alarak raid yaptım ne mi oldu yukarıda yazmış olduğunuz sistemleri kullanan arkadaşlarım var oyun yüklenmesini vesayre bekliyorlar ya işde ben beklemiyorum mevcut elimdeki 5830 ekran kartımda en son ayarlarda açıyor ssd raid 800 mb okuma 700 mb yazma raid son chipsetlerde hiç sıkıntı değilmiş hakketten uefi raid ile raid bekleme zamanıda yok sadece bios ekranı 2 saniye tutuyor aradaki farkı anlatamam :D sistemimdem ve verdiğim paradan memnunum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı