AMD A10 7850K ve Asus A88XM-A Tabanlı Sistem Toplama

Rayben

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
W4RJQm.png


Bu bilgisayarı topladım, birçok oyunda yeter ama ben bide ekran kartı takmak istiyorum.

Ekran kartını 2-4 GB düşünüyorum .

2gb mi taksam, yoksa 4 GB mi ?

2GB yeter mi ?

Bir de bu 500W kasa yeterli olur mu?
 
Ekran kartında bellek değeri önemli değildir sen bize bütçeni yönelt ona göre ekran kartı önerelim güç kaynağına gelirsek ekran kartı eklediğinde ekran kartı çok güç tüketirse 500W yetmeyebilir.
 
bütçe yok yani önemli değil haftasonları çalışıp biriken parayla alıcam zaten bilgisayarı iyi kalite olan bi ekran kartı önerirseniz
 
2 tb HDD yerine 1 tb'lik alın. 16 gb Ram yerine 8 gb 1866 Mhz'lik Ram alın. Artan parayıda ekran kartına yatırın. Birde Apu işlemci alıpta ekran kartı almak mantıklı değil. Fx6300 işlemci, Asus m5a97 anakart ve ya i3 4150 işlemci, h81m Plus anakart alın. İntel alacaksanız 8 gb 1600 Mhz ram alın.
 
o zaman bana bi yardım edin ben gta5 falan kaliteli oyunları orta-yüksek ayarlarda oynamak istiyorum şu anki bilgisayarımda deli gibi kasma oluyo cs bile oynanmıyo yani benim oyun oynamak için bi pcye ihtiyacım var bana bi yardım edin toplayıp ss atarsanız sevinirim
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı