Muhammed Özbek
Hectopat
Soru konunun başlığından belli eğer bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin 
Evet ileride takıcam para biriktirip.Ekran kartı alıcak paran varsa zaten apu almak gereksiz. Ama ben 1 sene sonrasını düşünüyorum. İlerde 2bin tl ye bu ekran kartını alacağım diyorsan oc ile sorun yaşamazsın gibime geliyor.
Apu sistemi kullanıyorum şuanda 1-2 yıl sonra ekran kartı alıcam.Takabilirsin, sorun olmaz. Sistemini aldın mı? Yoksa APU sistem mi kullanıyorsun?
Apuyumu OC yapmam gerek yani?Ekran kartı alıcak paran varsa zaten apu almak gereksiz. Ama ben 1 sene sonrasını düşünüyorum. İlerde 2bin tl ye bu ekran kartını alacağım diyorsan oc ile sorun yaşamazsın gibime geliyor.
1-2 yıl sonra GTX 980 kalır mı bilinmez. Yeni mimarili ekran kartlarından alırsınız.Evet ileride takıcam para biriktirip.
Apu sistemi kullanıyorum şuanda 1-2 yıl sonra ekran kartı alıcam.
Apuyumu OC yapmam gerek yani?
1-2 Yıl sonra yeni çıkacak ekran kartlarını bilmediğim için GTX 980 belki ilerde kalırsa GTX 980 alırım.1-2 yıl sonra GTX 980 kalır mı bilinmez. Yeni mimarili ekran kartlarından alırsınız.
Kalırsa bile almanız çok saçma olacaktır. Yeni mimarili GPU'lar daha iyi tercih olacaktır, ayrıca daha az CPU tüketebilir.1-2 Yıl sonra yeni çıkacak ekran kartlarını bilmediğim için GTX 980 belki ilerde kalırsa GTX 980 alırım.
Evet Nvida'nın yeni Pascal mimarisini duymuştum nasıl birşey bilginiz varmı?Kalırsa bile almanız çok saçma olacaktır. Yeni mimarili GPU'lar daha iyi tercih olacaktır, ayrıca daha az CPU tüketebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.