AMD A10 7870K GTX 750 Ti'a Darboğaz Yapar mı?

Asrın37TR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim AMD A10 7870K'lı APU PC var. Ben buna ekran kartı takmayı düşünüyorum. Acaba Gigabayt Geforce GTX 750 Ti 4 GB ekran kartı taksam darboğaz olur mu? Nasıl bir performans alırım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz hatta güzel bir şekilde işlemci ekran kartını besler sıkıntı çıkmaz (şimdi besler dedim diye dalga geçmeyin uçan tekme atarım)

Abiler cevaplarınız için teşekkürler. Bugün takabilirsem bir sorun çıktığı halde yardımcı olabilirmisiniz.

Ekran kartını bilgisayara taktım. Sürücüsünü güncelledim ancak en düşük ayarlarda cs:go oyununda 70 80 fps alıyorum. Sorunu nasıl düzelteceğim? Neyden kaynaklanıyor olabilir?
Acaba bios ayarlarından yapmadığım bir ayarmı var? Ekran kartını taktıkdan sonra bios ayarlarından işlemci grafiğini disabled yaptım. Ayarlamam gereken başka bir yer varmı?

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle hala işlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz. BIOS'dan o ayarı devre dışı bırakmanız gerekiyor.

En düşük ayarlarda. Çözünürlük ise 1280x750 ile 1920x1080 iki çözünürlük aynı FPS veriyor.
Anladım, bende çözemedim şimdi. Çözünürlükten kaynaklı diye düşünüyordum değilmiş demek ki. Belki arkadaşların dediği gibi hala işlemcinin ekran kartını kullanıyor olma ihtimalin vardır ama nasıl çözülür bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı