AMD A10-7870K RX 560 FPS düşme sorunu

Obtn

Hectopat
İyi günler
ASUS RX560 ROG STRIX OC 4 GB GDDR5 Ekran kartım var ancak FPS düşüyor sebebi sizce RAM yüzünden mi yoksa işlemci yüzünden mi :(?

RAM: 2 tane 4 GB DDR3 1333MHz (toplam 8 GB)

İşlemci: AMD A10-7870K Radeon R7, 12 compute cores 4C+8G 3.90GHz

Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer ikisinden birisinin değişmesi gerekiyorsa bir şeyler yapmaya çalışacağım da.

(Ekran kartı ve işlemciyi güncelledim)

o zaman ram değiştiriyorum :) teşekkürler
Ben olsam RAM lerle beraber işlemciyi de değiştirirdim. Madem ekran kartı temin ettiniz APU kullanmaya devam etmeye gerek yok. İşlemcinizi 2. elde satacağınız fiyata APU suz olarak daha performanslı bir işlemci alabilirsiniz rahatlıkla.

Birde APU yerine harici ekran kartını yani RX-570 yi kullandığınızdan emin olun yeni taktıysanız.

Ben olsam RAM lerle beraber işlemciyi de değiştirirdim. Madem ekran kartı temin ettiniz APU kullanmaya devam etmeye gerek yok. İşlemcinizi 2. elde satacağınız fiyata APU suz olarak daha performanslı bir işlemci alabilirsiniz rahatlıkla.

Birde APU yerine harici ekran kartını yani RX-570 yi kullandığınızdan emin olun yeni taktıysanız.
tamamdır yardımınızı için teşekkür ederim

İyi günler
ASUS RX560 ROG STRIX OC 4 GB GDDR5 Ekran kartım var ancak FPS düşüyor sebebi sizce RAM yüzünden mi yoksa işlemci yüzünden mi :(?

RAM: 2 tane 4 GB DDR3 1333MHz (toplam 8 GB)

İşlemci: AMD A10-7870K Radeon R7, 12 compute cores 4C+8G 3.90GHz

Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer ikisinden birisinin değişmesi gerekiyorsa bir şeyler yapmaya çalışacağım da.

(Ekran kartı ve işlemciyi güncelledim)
Hocam bende x4 860k işlemci ile rx 560 kullanmıştım. FPS drop mu yaşıyorsunuz veya hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ? Ayrıca işlemciye soğutucu alıp oc yapabilirsiniz.

h

hocam son bir kere sizi rahatsız ediyorum ama

apu nasıl devre dışı bırakılır
Hocam bende x4 860k işlemci ile rx 560 kullanmıştım. FPS drop mu yaşıyorsunuz veya hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ? Ayrıca işlemciye soğutucu alıp oc yapabilirsiniz.
fps drop yaşıyorum evet arma3 gibi oyunlarda çok kasıyor çok oyunculuda mesela

lolde bile anlık fps düşüşleri oluyor bazen

sizin dediğinizi şimdi anladım teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı