AMD A10 7870K Sisteme GT 1030 Takılır mı?

bayabioyuncu

Kilopat
Merhaba arkadaşlar ben bir bilgisayar topladım ve ekran kartından memnun değilim. İşlemci olarak A10-7870K 3.9-4.1 GHz işlemci kullanıyorum. Ekran kartım AMD Sapphire R7 265x memnun değilim istediğim oyun performansını alamıyorum. Bu ekran kartını satıp onun yerine 1030 taksam hem anakarta uyar mı hem de işlemci darboğaza uğratır mı? Sormak istedim.

Bu arada RAM'lerim 4+4 8 GB 1333 MHz frekans değeri düşük olduğundan işlemci tam performansında çalışamıyor. RAM'i de değiştirmem gerekir mi? PSU 450w ekran kartını besleyebilir mi? Bir cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A10 7870K, GT1030'u rahat besler çok fazla darboğaz yapacağını zannetmiyorum. İstersen YouTube'dan benchmark vb. videolarına bak.

Yeni RAM almaktan ziyade anakartının ve işlemcinin desteklediği miktarda overclock yapabilirsin. RAM fiyatları malûm biraz pahalı malesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı