AMD A10 7870K Tabanlı Sistem

Tahminim şudur Mayıs-Hazirana kadar almak istediğim sistem 1300 TL ye düşer ben sistemi alırım sinerjiden daha sonra Ekim-Kasım gibi ekran kartı değişikliği yaparım.Aklımdayken size şunu da sorayım sistemi sinerjiden toplayacağım için montajı onlara bırakacağım onlar güncelleştirmeleri yapıp mi sistemi veriyorlar yoksa hepsini bana mı bırakıyorlar ? İşlemci ile birlikte işlemci soğutucusu gelecek mi ?

Tahminim şudur Mayıs-Hazirana kadar almak istediğim sistem 1300 TL ye düşer ben sistemi alırım sinerjiden daha sonra Ekim-Kasım gibi ekran kartı değişikliği yaparım.Aklımdayken size şunu da sorayım sistemi sinerjiden toplayacağım için montajı onlara bırakacağım onlar güncelleştirmeleri yapıp mi sistemi veriyorlar yoksa hepsini bana mı bırakıyorlar ? İşlemci ile birlikte işlemci soğutucusu gelecek mi ?
Mayıs-Hazirana kadar ne olacağı belli olmaz sistemi almadan 2 hafta önce konu açınız.

Pekala o zamanda konu açarım konuyu erken açtığımın farkındayım ama şimdiden hazırlık yapmak için şimdiden açmıştım teşekkür ediyorum tekrardan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı