AMD A10 7890K sistem toplama

Emrearslan22

Hectopat
Daha fazla  
1 aydan fazla bir süredir sistem toplamak istiyorum çok bütçe ayıramıyorum maalesef o yüzden AMD a10 7890k işlemci ile temeli atmak istiyorum ekran kartını sonradan ekstra alacam bana acayip yüksek paralar tutmamak üzere tasarruflu bir sistem önerebilir misiniz? Yardıma ihtiyacım var. Sistemin işlemcisi ve 1-2 parçasını bu ay içinde alacam gerisini diğer ay yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayati aciliyeti yok ise 2 - 3 ay kadar beklemeni tavsiye ederim. Yeniler çıktığında en azından bir tık fiyat düşüşü olabilir. Artı olarak giriş seviyelerindeki işlemcilerin uygun olması bekleniyor.

Hayati aciliyeti yok ise 2 - 3 ay kadar beklemeni tavsiye ederim. Yeniler çıktığında en azından bir tık fiyat düşüşü olabilir. Artı olarak giriş seviyelerindeki işlemcilerin uygun olması bekleniyor.
Katılıyorum Ryzen işlemcilerin çıkışına günler kaldı hemde yeni APU lar piyasaya sürülecek. pişman olmaman için beklemelisin.Yinede istersen 7890k ile sistem toplayabilirsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı