Amd a10 7890k'ya 248w psu yeter mi ?

alzisthat

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, önümüzdeki günlerde apu sistem toplamaya karar verdim. Bütçem çok yüksek degil ve ddr4 sistem almak istemiyorum, elimde eski kasa ve psu var bugun baktım ve 257w max yazıyor ve 12w kanalından 248w veriyor. Sizce bu sisteme yeterli olur mu ?

• a68hm-plus
  • 16gb ddr3 ram 2400 mhz
  • 1tb 7200 rpm harddisk
  • a10 7890k
Cevaplarsanız sevinirim.

Yeter ama kaliteli bir güç kaynağı değilse bence kaliteli bir markadan, kaliteli bir güç kaynağı alın derim. En azından sisteminizi olası tehlikelere karşı güvence altına almış olursunuz. Seasonic, FSP gibi markalara bakabilirsiniz.

Yeter ama kaliteli bir güç kaynağı değilse bence kaliteli bir markadan, kaliteli bir güç kaynağı alın derim. En azından sisteminizi olası tehlikelere karşı güvence altına almış olursunuz. Seasonic, FSP gibi markalara bakabilirsiniz.
Hocam arkadaş Seasonic gibi markalara baksa apu sistem toplamaz. Seasonicin en ucuz PSU su 280 lira zaten.

Hocam arkadaş Seasonic gibi markalara baksa apu sistem toplamaz. Seasonicin en ucuz PSU su 280 lira zaten.

Sistemi elinde kalmasın da. Daha ucuza satan yerler var. Çizgi Elektronik'e baksın. FSP'nin ucuz kaliteli modelleri var. Ayrıca Seasonic'in 350 Watt 80 Plus Platinium sertifikalı güç kaynağı satılıyordu bir aralar. 280 lira verse, yine kârda olur. İleriye dönük almış olur hiç yoktan.

Öncelikle fikirlerinizi paylaştiginiz için teşekkür ederim, ama yukarı da arkadaşın da dedigi gibi pek butcem yok. Beni 1 veya 2 sene idare eden bir sistem toplayip 2 sene sonra çok ust düzey bi sistem almayi planliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı