AMD A10 9700 APU sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan Ruili
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 6.771
O fiyata 4600+1050Tİ toplamak zor olur zaten diye düşünüyorum. PUBG'yi akıcı oynayamazsın büyük ihtimal. Ama AM4 ilerye dönük bir soket. Yeni nesil APU çıktığında direk takarsın üstüne. Tabi bellekleri de yükseltmen gerekebilir.

X4 945 - GT 1030 sistem daha iyi olur. APU için gereken yüksek frekanslı RAM'ler APU işlemciden pahalı. Malesef böyle bir dönemden geçiyoruz. RAM işlemciden pahalı oluyor. Düşük bütçeli sistemlerde.

X4 945 - GT 1030 sistem daha iyi olur. APU için gereken yüksek frekanslı RAM'ler APU işlemciden pahalı. Malesef böyle bir dönemden geçiyoruz. RAM işlemciden pahalı oluyor. Düşük bütçeli sistemlerde.

Yeni nesil Ryzen APU'lar geldiğinde 3200 MHz destekler büyük ihtimal ama bu APU en fazla 2400 MHz destekliyor. Bu arada linkteki sistemde A320 anakart kullanılmış. Hız aşırtma yapamazsınız. :(

Ben şöyle bir sistem topladım;

Ekran Alıntısı.JPG

Normalde linkteki sistemde çift kanal bellek kullanılsaydı bellek arayüzü 128 BİT olarak çalışırdı. Tek slotta bellek takılı olduğu için 64 bit çalışacaktır. Bu yüzden R7'nin performansından tam anlamıyla faydalanamayacaksınız. Nvidia Gt1030, AMD R7'ye göre daha yeni bir GPU olduğu için performansı da daha fazla olacaktır. Karar sizin. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı