N Nelrok11 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 12 8 Temmuz 2020 #1 Merhaba AMD A10 işlemcim 8 GB'de RAM'li bir laptopum var. Valorant'ta FPS çok düşüyor, sorunun ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüp TX Red Alert adlı 6 fanlı soğutucuyu sipariş ettim. Önerilerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri _.jpeg 37 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Merhaba AMD A10 işlemcim 8 GB'de RAM'li bir laptopum var. Valorant'ta FPS çok düşüyor, sorunun ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüp TX Red Alert adlı 6 fanlı soğutucuyu sipariş ettim. Önerilerinizi bekliyorum.
K KaanSRZ Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 273 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #2 Afterburner gibi uygulamalarla oyun içi sıcaklık paylaşırsanız iyi olur. Soğutucu almak yerine fan temizliği ve termal macun bakımı daha faydalı olacaktır. Artı 0 Eksi
Afterburner gibi uygulamalarla oyun içi sıcaklık paylaşırsanız iyi olur. Soğutucu almak yerine fan temizliği ve termal macun bakımı daha faydalı olacaktır.