AMD A10'dan FX 8350'ye geçilir mi?

Eelvandalton

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde halihazırda kullandığım AMD A10 7870K + 1050 Ti sistemim var.
İşlemci ve anakartı satarak FX 8350'ye geçmek mantıklı mıdır? Birkaç video izledim ama kararsız kaldım, sizlere danışmak istedim. A10 PUBG gibi oyunlarda ekran kartını bazen tam besliyemiyor ve performans kayıplarına yol açıyor. Aynı şeyi FX'de yapar mı? Bir de RAM'lerin DDR3 2400 MHz FX 8350 2400 desteklemiyor sanırım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı da satacağını söylemişsin yani elinde başka bir anakart daha bulunuyor yanlış mı anladım? Öyle değil yeni bir anakart da alacaksan geçme. Eğer öyle ise birinci el değil ama ikinci el bir FX 8350 bulup 1050ti ile gayet rahat bir şekilde kullanabilirsin. Değer mi konusuna gelirsek; FX 8350 tek çekirdek performansı Intel muadillerine göre oldukça geride. Günümüz şartlarında oyunların tek çekirdek performansı halen daha önemli olduğundan dolayı 1050ti ekran kartını da hesaba katarsak elinde bulunan işlemciye göre öyle yüksek bir performans artışı sağlanmayacağını söyleyebilirim. Daha yüksek bir ekran kartı olsaydı gözün kapalı geç derdim.

Anakartı da satacağını söylemişsin yani elinde başka bir anakart daha bulunuyor yanlış mı anladım? Öyle değil yeni bir anakart da alacaksan geçme. Eğer öyle ise birinci el değil ama ikinci el bir FX 8350 bulup 1050ti ile gayet rahat bir şekilde kullanabilirsin. Değer mi konusuna gelirsek; FX 8350 tek çekirdek performansı Intel muadillerine göre oldukça geride. Günümüz şartlarında oyunların tek çekirdek performansı halen daha önemli olduğundan dolayı 1050ti ekran kartını da hesaba katarsak elinde bulunan işlemciye göre öyle yüksek bir performans artışı sağlanmayacağını söyleyebilirim. Daha yüksek bir ekran kartı olsaydı gözün kapalı geç derdim.
bencede beklemek en iyisi, direk am4 de geçmek daha mantıklı tek derdim PUBG de kasması idi onun içinde değmez heralde cevapalar için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı