AMD A4- 5000 saniyelik donma sorunu

nostalgia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptobuma henüz yeni temiz kurulum ile Windows 10 yükledim. Yükler yüklemez de driver'ları kuruyordum. Sıra ekran kartındaydı; AMD'nin sitesine girdim otomatik tespit etmesi için programı indirdim. Bilgisayarımda APU donanımı var. (AMD A4- 5000) AMD HD 8330 tespit etti -ki bu doğru- ve yükledi. Fakat kurulum bittikten sonra çok saçma bir sorun ortaya çıktı. Bilgisayar 1-3 saniyede bir takılıyor. Ne yaptığım fark etmeksizin. Şu an bunu yazarken de ben tuşlara basıyorum yazı 2 saniye sonra aniden geliyor. Oyunlarda da aynı şekilde. Aygıt yöneticisinden baktığımda bir de ikincil ekran kartı var. Şu şekilde gözüküyor; "AMD HD 8600M Series". Acaba driver'ları mı hatalı kurdum, sorunum nerede? Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
amd a4 işlemci çok eski bir işlemci açıkçası ben windows 10 önermiyorum (hele korsan ise) bilgisayarınıza windows 8.1 kurarsanız sorun büyük ihtimal düzelir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı