AMD A4 5300 sisteme yükseltme önerisi

Mahmuttx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu anki sistemim:

• ASUS A58M-K
  • AMD A4 5300 APU
  • AMD Radeon HD 7570
  • 8 GB (4x4) DDR3 RAM
  • 500 GB SSD
Bu sistemi geliştirmek istiyorum ama sanırım geliştirmek için anakart almam lazım. O zaman da her şeyi değiştirmem gerekir. Bu sistem için önerisi olan var mı? Çok bir bütçem yok şu anlık. Siz yazın, ben uygun olana bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ram-Ekran kartı-SSD gayet yeterli belli başlı şeyler için ama o işlemci çok kötü sistemi baya geriye çekiyor, ikinci elden ucuza ona bir çözüm bulursanız iyi olur,belki anakart değiştirmeden en azından 4 core 4 thread olan uyumlu bir işlemci bulunabilir tam bilmiyorum fm2 anakartı

Hocam Ram-Ekran kartı-SSD gayet yeterli belli başlı şeyler için ama o işlemci çok kötü sistemi baya geriye çekiyor, ikinci elden ucuza ona bir çözüm bulursanız iyi olur,belki anakart değiştirmeden en azından 4 core 4 thread olan uyumlu bir işlemci bulunabilir tam bilmiyorum fm2 anakartı
Anakart eski olduğu için ona uyumlu işlemciler satılmıyor onu denedim ama bulamadım maalesef

Bu sistemi satıp 2. elden uyguna sistem parçaları alıp dizsen en mantıklısı bu olur sanırım.
Yani bende öyle düşünüyorum ama bu sistemi satsam bile çok bir şey etmez

Şöyle düşün 7-8k ya 2600x B450 16GB RX580 8Gb benzeri sistem toplarsın ya da hazır 2. elden alırsın.
Elindeki sistem ne kadar eder inan bende bilmiyorum. Şartları zorla iyi sonuçlar elde edersin.
Haklısın ama onlara da pek güvenemiyorum yaa en ufak bir şeyde elimdekinden de olmuş olucam 2. El çok riskli ha bu paraya sıfır olmaz tabi bende biliyorum ama başka yolu yok mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı