AMD A6 6400K Sistemde R6 Six Siege Operatör Seçme Ekranında Kasıyor

rauxey

Hectopat
Oyunda operatör seçme ekranında operatör seçmeden önce oyun donuyor ve yaklaşık 20 saniye kaybediyorum, operatör seçme süresi de 25 saniye olduğu için haliyle ya seçemiyorum ya da benim oyunum donduğu sırada benim seçeceğim operatörü seçmiş oluyor diğer oyuncular. Ayrıca oyun belleğimin %70'ini kullanıyor ve oyun başlayınca %100'e kadar çıkıyor.

Görev yöneticisinden işlem önceliğini normalin üstü ve ya yükseğe çıkardığımda ise oyun daha da sapıtıyor ve bu sefer de hem FPS düşüşü hem de faremde takılmalar yaşıyorum. Sistem özelliklerimi yazayım sizlere hemen.

• AMD A6 6400K CPU
  • RX550 2GB GPU
  • 8GB DDR3 1333MHz RAM

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
GPU kullanımı %0 gözüküyor.
DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Tekrar kurun.
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

CPU kullanım ve sıcaklıklarını ekleyerek En Yüksek ve En düşük grafik ayarlarında ekran görüntülerini tekrar paylaşın.
Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi
Resim boyutunu düşürmek içinde bağlantıdaki rehberi kullanabilirsin.

DDU ile Driver'i kaldırdım ve bilgisayar yeniden başlatıldığında ekran kartını görmüyor ve güncel driver yüklerken "Grafik kartınız bekliyor." hatası alıyorum . hızlı yükle ve özel yükle seçenekleri var, ikisine de tıklayamıyorum. Ekran kartını görmediğinden oyuna da giriş yapamıyorum malesef :(

Windows Update ve Aygıt yöneticisinden üzerinden sürücüyü yüklemeyi deneyin.
Sürücüyü tanımlarsa güncel versiyonu siteden yükleyin.

Son düzenleme:
Windows Update ve Aygıt yöneticisinden üzerinden sürücüyü yüklemeyi deneyin.
Sürücüyü tanımlarsa güncel versiyonu siteden yükleyin.

Dediklerinizi başarıyla hallettim. Ekran kartım 2gb, orta ayarların üstü 2gb+ ekran kartı istiyor. Bu yüzden ayarlarımı 1995mb kullanacak şekilde orta seviyenin bir tık üstüne çıkardım. Ve 20fps civarı alıyorum.

medium.jpg

medium2.jpg

En düşük ayarlarda ise şöyle ;

4.jpg

Daha oyunun loading ekranında bile aşırı derecede kullanıyor ;

3.jpg

İşlemci ekran kartını besleyemiyor. Dar boğaz mevcut.
Ekran kartı besleyebilecek bir işlemci almanız gerekiyor.

İşlemci ekran kartını besleyemiyor. Dar boğaz mevcut.
Ekran kartı besleyebilecek bir işlemci almanız gerekiyor.
Ne Önerirsiniz? Anakartım a68hm-k . Besleyecek bir işlemciyi destekler mi yoksa anakart+işlemciyi birlikte mi değiştirmem lazım? Öyle yapacak olursam elimdeki DDR3 Ram'ler de boşa düşecek büyük ihtimalle toptan her şeyi değiştirmem gerekecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı