MehmetAlim
Megapat
Daha fazla
Güzel fakat işlemciyi 6300 yapıp ram'i 4 gb yapın. Aynı fiyata denk gelecektir.
R9 270x ile arasında bir hayli fps farkı var. Ayrıca 256 bit ayrıca 2gb. 128 bitlerin farkı ileri düzey oyunlarda fark edecektir.
4 GB ram olursa yeni nesil oyunlar hafif kasma yapabilir sebep basit ; daha akıllı oyunlar. aynı zamanda hatırlarsanız Call Of Duty artık ram kısıtlaması yapmaya başlamıştı 6GB altı oyunu oynayamıyordu.
SOnra yamalarda engeli kaldırdılar. Aynı zamanda Ben dual kit aldırmak istiyorum sebebi ise 4 gb ram aldıktan sonra üzerine 1 tane daha 4 gb ram alırsa dual kit değil single kit olmuş olacak ve performans olarak Dual Kit ramlerden daha yavaş çalışacak.
Triple kit ramler daha performanslı ancak dual kit uzun süre ona yeterli olacaktır diye Triple kit önermedim.
Ekran kartı olarakta önerdiğin ekran kartı güzel elbete lakin işlemci olarak uzun yıllar AMD yanlısı olarak v kullanarak önerilerde bulundum, lakin INTEL li bir PC hediye gelene dek ! Intel in tadına varan biri olarak AMD ile INTEL in arasında uçurum fark olduğunu anladım.
R9 290 ekran kartlı olan bir pc için AMD işlemci daha uygundur lakin o fiyatlara yakın Nvidia nın ekran kartı da mevcut 256 bit veya 192 bit ancak biraz kısmak için bunu önerdim.
Ayrıca Battle field Call of duty gibi oyunların çoğunda bu ekran kartı ( ASUS GTX 750TI OC ) Ultra ayarlarda oynayabiliyor. CRYSIS 3 te ULTRA AYARLARDA FPS oranı ara sıra ciddi düşsede oynamada pek yavaşlık yapmıyor.