AMD A6-7310 APU ve M320 Oyunlarda Düşük Performans

144074

Kilopat
Makaleler
1
AMD A6-7310 APU PUBG Kaldırır mı?
Linkteki konuda benimle aynı laptopa sahip olan arkadaş var ve LOL'de en düşük ayarlarda 300 FPS, GTA 5'de +65 FPS aldığını söylüyor. Ben aynı laptop ile LOL de en düşük ayarlarda en fazla 70 FPS'i gördüm. Ayrıca oyun sonlarına doğru 20'ye düştüğünü gördüm. Ayrıca bu aralar oyunlarda aşırı derece de takılmalar oluyor. Sizce elimdeki laptopun sorunu nedir, veya nasıl bir test yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Laptop özellikleri:
CPU Type
AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics.
2. ekran kartı AMD Radeon M320 2GB.
8 GB RAM.
Windows 10 işletim sistemi.

Ekran kartı ve sürücülerin hepsi günceldir.

Ben belki de Mersin'de oturduğum için sanırım daha ucuz.

En ucuz hangi il satıyor. Oradan sipariş verelim. Adana mı Mersin mi? Kararsız kaldım.

+85 FPS alıyorum.

İşin en komik kısmı burası. Arkadaş burada 85 demiş. Sonradan "hele ben çok mu dedim acep" gibi bir şey dedi galiba. Sonradan düzeltmiş.

Yanlış yazdım. +65 FPS alıyorum en düşük. Orta ayarlar oynuyorum ve kasma yaşamıyorum.

Eveeet. Bu arkadaş bu sistemle orta ayarda +65 FPS'yi stabil oynasın ve kanıtlasın.

2000 liralık laptop (bir de 1 senelik laptop) bilgisayar ile 2000 liralık masaüstü aynı performansı verir mi? Arkadaş baya sallamış. Az güldürmedi. Ben GTX 1050+İ3 6098P'de orta-yüksek ayarlarda 75 FPS zor alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben de bunları gördüm biraz inanmadım ama bilemiyorum. :D Ama şöyle bir şey var arkadaşımın laptop özellikleri ile benimkini karşılaştırdım onun özellikleri benimkinden düşük olmasına rağmen LoL'de orta ayarlarda 120-130 civarı FPS alıyor. Benim laptopum en düşük ayarda 70 FPS ile başlayıp oyunun 2. 3. dakikasına doğru 20 FPS'lere bile düştüğünü görüyorum. Bir de arkadaş en düşük ayarlarda +65 FPS demişti videodaki arkadaşın grafik ayarları yüksekte değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı