AMD A6-9225 sistem Valorant kaldırır mı?

Hocam uyumluluk sorunundan dolayı olabiliyor. Bende öyle olmuştu çünkü. Valorant`ın simgesine sağ tıklayın özelliklere basın oradan uyumluluk bölümüne girin ve "bu programın çalışacağı uyumluluk modu" tikini seçin ve "Windows Wista ( Services Pack 2 )" yerini seçin. Bende böyle düzelmişti siyah ekran.

@ponçik rakun anladım denerim ama şimdide couldnt start hatası veriyor siyah ekrandan önce onu düzeltmeye çalışıyorum

yeter artık denemekten sıkıldım denemeyeceğim bi giriyorum system error veriyor sonra couldnt start veriyor sonrada siyah ekran veriyor sıkıldım hiçbirini düzeltemedim zaten düzelmiyorlar bütün çözümleri denedim olmuyor

Kaldırır 30-40 fps yükseltmek istersen config değiştirirsin

oyunu açamıyorum ama birsürü hata veriyor couldnt start , system error has orruced , siyah ekran gidip geliyor

oyunu açamıyorum ama birsürü hata veriyor couldnt start , system error has orruced , siyah ekran gidip geliyor
Valla sen bilgisayara özel bir şey yapmışsındır. Bende de aynı bilgisayar var ben gayet güzel en düşük ayarlarda oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…