AMD A6-9225 sistem Valorant kaldırır mı?

Hocam uyumluluk sorunundan dolayı olabiliyor. Bende öyle olmuştu çünkü. Valorant`ın simgesine sağ tıklayın özelliklere basın oradan uyumluluk bölümüne girin ve "bu programın çalışacağı uyumluluk modu" tikini seçin ve "Windows Wista ( Services Pack 2 )" yerini seçin. Bende böyle düzelmişti siyah ekran.

@ŞenolGüneş anladım denerim ama şimdide couldnt start hatası veriyor siyah ekrandan önce onu düzeltmeye çalışıyorum
Hocam uyumluluk sorunundan dolayı olabiliyor. Bende öyle olmuştu çünkü. Valorant`ın simgesine sağ tıklayın özelliklere basın oradan uyumluluk bölümüne girin ve "bu programın çalışacağı uyumluluk modu" tikini seçin ve "Windows Wista ( Services Pack 2 )" yerini seçin. Bende böyle düzelmişti siyah ekran.

yeter artık denemekten sıkıldım denemeyeceğim bi giriyorum system error veriyor sonra couldnt start veriyor sonrada siyah ekran veriyor sıkıldım hiçbirini düzeltemedim zaten düzelmiyorlar bütün çözümleri denedim olmuyor

Merhaba dostlar, size birkaç sorum olacaktı. umudu kesmiştim ama yine de sormak istiyorum. 516 MB ekran kartım var (aşağıda yazılı ne olduğu) acaba Valorant kaldırır mı?

Sistem özellikleri: 4 GB RAM - AMD Radeon(tm) R4 Graphics - AMD A6-9225 Radeon r4, 5 compute cores 2C+3G 2.60 GHz.

Ve 1.7GB boşta GPU var gibi gözüküyor ama bilmiyorum görev yöneticisinde paylaşılan GPU kısmında 0.0:1.7 GB yazıyor.
Kaldırır 30-40 fps yükseltmek istersen config değiştirirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı