AMD A6-9225 sistem Valorant kaldırır mı?

Arkadaşım zaten bilgisayarın kaldırıyor. Aynısından bende de var diyorum. Sen bir ayar değiştirmişsindir veya antivirüsün bir şey yapmıştır. Sorunu araştır biraz hemen kaldırmıyor diyip neden atıyorsun ki?
kanka denemediğim şey kalmadı ama ki riotu direk sildim ssd dende sildim hiçbir kaynağı kalmadı tekrar yükledim yani ayarlar default oldu hala girmiyor ama sana katılıyorum kaldırmasa bi arkadaşımda 256 mb lik ekran kartı var doku paketlerine yer kalmadı diye hata veriyor ama bende siyah ekran kaldırıyor ama açamıyorum yarın format attırıcam veya musait olduğum bir gün ozaman tekrar denicem belki valorantta değilde bilgisayarımın başka bir yerine sorun vardır

@ŞenolGüneş kanka denedim olmadı musait oldğum bir gün format attırıcam
Hocam Valorant'ı silip tekrar yükleyin belki düzelir.

siyah ekran değilde crash ve system error hatası veriyor isterseniz fotoğraf atabilirim

Arkadaşım zaten bilgisayarın kaldırıyor. Aynısından bende de var diyorum. Sen bir ayar değiştirmişsindir veya antivirüsün bir şey yapmıştır. Sorunu araştır biraz hemen kaldırmıyor diyip neden atıyorsun ki?
Hocam aynı bilgisayarda sizde 8 GB ram var mı? Yoksa 4 mü sonradan ekleme yapıldı mı?

Merhaba dostlar, size birkaç sorum olacaktı. Umudu kesmiştim ama yine de sormak istiyorum. 516 MB ekran kartım var (aşağıda yazılı ne olduğu) acaba Valorant kaldırır mı?

Sistem özellikleri: 4 GB RAM - AMD Radeon(tm) R4 Graphics - AMD A6-9225 Radeon r4, 5 compute cores 2C+3G 2.60 GHz.

Ve 1.7GB boşta GPU var gibi gözüküyor ama bilmiyorum görev yöneticisinde paylaşılan GPU kısmında 0.0:1.7 GB yazıyor.

Asla kaldırmaz aynı sistem bende vardı bir sürü konu açtım çözüm bulamadım.

Hocam aynı bilgisayarda sizde 8 GB ram var mı? Yoksa 4 mü sonradan ekleme yapıldı mı?
4 gb ram ama yeterli olduğunu düşünüyorum arkadaşta iyi bi ekran kartı üstüne 4 gb rami var genede valorantı iyi oynayabiliyor

yani benim bi arkadaşta var

Asla kaldırmaz aynı sistem bende vardı bir sürü konu açtım çözüm bulamadım.
öyle mi ama ama bazı kişiler kaldırır diyorlar hmm

4 gb ram ama yeterli olduğunu düşünüyorum arkadaşta iyi bi ekran kartı üstüne 4 gb rami var genede valorantı iyi oynayabiliyor

yani benim bi arkadaşta var

öyle mi ama ama bazı kişiler kaldırır diyorlar hmm
Yok o yüzden sormadım eğer apu sistemlerde çift kanal ram ve daha yüksek ram kullanırsanız daha performanslı olur. İyi ekran kartı olduğu için onda kaldırıyor. Siz valorant oynayamazsınız bu sistemle istediğiniz kadar deneyin sonucun değişeceğini sanmıyorum.

Yok o yüzden sormadım eğer apu sistemlerde çift kanal ram ve daha yüksek ram kullanırsanız daha performanslı olur. İyi ekran kartı olduğu için onda kaldırıyor. Siz valorant oynayamazsınız bu sistemle istediğiniz kadar deneyin sonucun değişeceğini sanmıyorum.
peki anladım size son bir sorum daha olacak ama eğer cevabı veremezseniz ayrı bi konu açacağım

4 GB RAM ama yeterli olduğunu düşünüyorum arkadaşta iyi bir ekran kartı üstüne 4 GB RAM'i var gene de Valorant'ı iyi oynayabiliyor.

Yani benim bir arkadaşta var.

Öyle mi ama ama bazı kişiler kaldırır diyorlar hmm.

Hocam birebir aynı sistemi kullandım isterseniz açtığım konulara bakın internetinize yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı