AMD A6-9500 sistem için ekran kartı önerisi

Öneri ve bilginiz için teşekkür ederim fakat anakart değişmeye kalkarsam tamamen bılgısayar almış gibi olurum oyuzden anakart suanlık ıyı ve guzel anakartı degısmesı dusunmuyorum tesekkurler pekı suan bu dedıklerınızı hepsıburada.com yada n11.com gıbı yerlerden almak sakıncalı degılmıdır bozuk yada kullanılmıs gondermesınler
Şu an aynı yerden aldığım parçaları yazdım.Kendim kullanmadığım veya beğenmediğim ürünü önermiyorum kanka.

Anakart ilk etapta idare eder bence de rami sat hatta işlemciyi de yok pahasına bile olsa satabilirsen sen ve 8gb 2400 mhz ram , ryzen 5 1600, rx570, james donkey 120 gb ssd alırsın o bütçeyle. Eğer denkleştiremiyosan biraz daha birikim yapmayı bekle acele etme. Yok acele edicem dersen black friday yaklaştı 👌🏻

Ryzen 5 1600 = 550-650 ₺
Corsair Vengeance LPX 3000 mhz ram = 240 ₺
GTX 1650 ya da RX 570 = 830-1000 ₺

Elinizdeki işlemciye müşteri bulmak zor ama satabilirseniz ram ile birlikte satın. Önce bu üç parçayı almaya çalışın SSD bütçeyi aşarsa onu erteleyebilirsiniz, acelesi yok sonra da alınabilir.
RX 570 GTX 1650 ye göre daha güçlüdür ama yazılım sorunu ya da ısınma gibi hatalara daha çok rastlanıyor. GTX 1650 Teknobiyotik sitesinde 830 ₺ fiyatta satılıyor. Araştırıp hangisini isterseniz alın, aralarında çok büyük performans farkı yok hatta bazı oyunlarda kafa kafaya.
SSD ekleyecekseniz sisteme hemen, alabiliyorsanız Samsung, olmazsa Crucial almaya çalışın. Bu iki marka diğerlerine göre daha güvenilirdir.

Toplam 1830₺

Son düzenleme:
Öneri ve bilginiz için teşekkür ederim fakat anakart değişmeye kalkarsam tamamen bılgısayar almış gibi olurum oyuzden anakart suanlık ıyı ve guzel anakartı degısmesı dusunmuyorum tesekkurler pekı suan bu dedıklerınızı hepsıburada.com yada n11.com gıbı yerlerden almak sakıncalı degılmıdır bozuk yada kullanılmıs gondermesınler
Onlarca kez alışveriş yaptım o sitelerden, hiç bozuk veya kusurlu ürün göndermediler. Eğer bozuk olursa veya beğenmezseniz 14 gün sebep belirtmeden iade hakkınız var. Şimdiye kadar HB'ye 1 iade yaptım ve sıkıntı çıkmadı. Paramı iade ettiler hızlıca.

Ryzen 5 1600 = 550-650 ₺

Elinizdeki işlemciye müşteri bulmak zor ama satabilirseniz ram ile birlikte satın. Önce bu üç parçayı almaya çalışın SSD bütçeyi aşarsa onu erteleyebilirsiniz, acelesi yok sonra da alınabilir.
RX 570 GTX 1650 ye göre daha güçlüdür ama yazılım sorunu ya da ısınma gibi hatalara daha çok rastlanıyor. GTX 1650 Teknobiyotik sitesinde 830 ₺ fiyatta satılıyor. Araştırıp hangisini isterseniz alın, aralarında çok büyük performans farkı yok hatta bazı oyunlarda kafa kafaya.
SSD ekleyecekseniz sisteme hemen, alabiliyorsanız Samsung, olmazsa Crucial almaya çalışın. Bu iki marka diğerlerine göre daha güvenilirdir.

Toplam 1830₺

Kanka teknobiyotik bir kargo geçiriyor, onlarada baksana

Ryzen 5 1600 = 550-650 ₺

Toplam 1830₺

Bu verdıgın yerde satılan urunler 2.el kullanılmış ürünlermi fiyatları düşük normale göre

Piyasası böyle zaten. Hatta Teknobiyotikde satılan model revize sanırım. Performansının Ryzen 5 2600'e yakın olduğu söyleniyor.

@FalconPolat sizde de böyle bir durum vardı galiba hocam hangi siteden almıştınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı