AMD A8-5600K CPU Package sıcaklığı çok yüksek

yigitcan_c

Centipat
Daha fazla  
AMD A8-5600K işlemcim var. OCCT ile test yaptım CPU sıcaklığı yük altında 60-70 civarı oluyor, CPU Package ise boşta bile 50-70, yük altında 115 dereceyi görüyor. Herhangi bir o.c ayarı da yapmadım. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle OCCT'de şöyle bir şey var yanlış gösteriyor(en azından bende öyle) işlemci 125 derece olamaz çünkü hem anakart yanar hem sistem kendini kapatırdı işlemci derecesini Core Temp yükleyerek gerçek işlemci derecene bakabilirsin AMD A8 bayağı eski bir işlemci bu yüzden çok ısınamaz termal macunun falan kurumuştur onu değiştirmeni öneririm nedense 125 kişi bakmış ama kimse yardım etmemiş.

Şimdi öncelikle OCCT'de şöyle bir şey var yanlış gösteriyor(en azından bende öyle) işlemci 125 derece olamaz çünkü hem anakart yanar hem sistem kendini kapatırdı işlemci derecesini Core Temp yükleyerek gerçek işlemci derecene bakabilirsin AMD A8 bayağı eski bir işlemci bu yüzden çok ısınamaz termal macunun falan kurumuştur onu değiştirmeni öneririm nedense 125 kişi bakmış ama kimse yardım etmemiş.

Yanlış yazmışım 115 derece olamaz.

Son düzenleme:

Yanlış yazmışım 115 derece olamaz.
İşlemcim zaten 40-50 derece gibi çalışıyor stok fanıyla bu CPU PACKAGE denilen terimi çözemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı