OpenCore AMD A8 7410 APU sisteme Hackintosh kurulumu

Üzgün Kurt

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD + 750 gb HDD
Ekran kartı
R5 M 320
Anakart
Asus X555YI-XO138T
İşlemci
AMD A8 7410
Bir program indirecektim onun için Mac lazımmış. Ben de kurmak istedim ama OpenCore Config'i bulamamın üstüne bir de this version of Mac is not supported çıktı, Install'a tıklayınca El Capitan kuracaktım biliyorum bu tarz bir sürü konu var ama belki bir umut 2 yıl içinde güncelleme gelebilir diye yazıyorum çok bir bilgim yok, duyduğuma göre iGPU tarzı şeyler benim sistemimde çalışmıyormuş amacım hızlı olması değil sadece program çalıştırmak için istiyorum. Donsa da olsun, benim indirdiğim dosya macOS El Capitan 10.11.6 (15G31) created by yusfklncc, bu isterseniz linkini atarım bu çalışıyor ama yukarıdaki hatayı veriyor. Config'den olabilir çünkü sistemim için Config bulamadım ve ben de AMD-Ryzen Config'i atmıştım, nedeni bu olabilir. İlk indirdiğimide BIOS görmemişti MBR olduğu için galiba. Adı 10116USB. ISO r-Drive da bozuk olabilir. Gerçekten çalışsın yeter fazla beklentim yok. Şimdiden teşekkür ederim fazladan konu açtığım için özür dilerim. Sistem özelliklerim fotoğraftadır.

Dosya Ekleri

• özellikler.PNG
    özellikler.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bizim EFI ile dene. O işlemcinin iGPU'su destekli değil diye biliyorum. Bu arada kurmanı önermem çünkü iki GPU'da destekli değil.

Bizim EFI ile dene. O işlemcinin iGPU'su destekli değil diye biliyorum. Bu arada kurmanı önermem çünkü iki GPU'da destekli değil.
1. Technopattaki EFI ile nasıl kurabilirim El Capitan Sürümü ve config uyar mı ? 2. Kurabilirsemde GPU desteklemesede açılırmı merak ettimde?

EFI içerisinde config var.

EFI içerisinde Config var.

Hangi Config'i kullanmam lazım indiricemde. Şimdi baktım El Capitan yok en düşük sürüm hangisi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı