AMD A8 7410 laptop orijinal Minecraft'ta kasıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu
AMD A8 7410.
8 GB RAM DDR3.
R7 M340 ekran kartı.
120GB SSD.
Sırf korsan olduğu için kastığını iddia ettikleri için Minecraft satın aldım ve. Cihaz hala kasıyor sistem aşırı kötü değil.1.16.5'te OptiFine'la 70 FPS'lere ulaşıyorum Fast grafiklerde ama 1.17 13 FPS. Bunu nasıl çözebilirim? Boşa para vermiş olmayayım. Ve oyunda R5 dahiliyi kullanıyor R7'yi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD A8 7410.
8 GB RAM DDR3.
R7 M340 ekran kartı.
120GB SSD.
Sırf korsan olduğu için kastığını iddia ettikleri için Minecraft satın aldım ve. Cihaz hala kasıyor sistem aşırı kötü değil.1.16.5'te OptiFine'la 70 FPS'lere ulaşıyorum Fast grafiklerde ama 1.17 13 FPS. Bunu nasıl çözebilirim? Boşa para vermiş olmayayım. Ve oyunda R5 dahiliyi kullanıyor R7'yi değil.

R7'yi kullansa kasmayacağını düşünüyorum ama siz en incesine kadar performans ayarlarını yaptınız mı?

Öncelikle emin değilim ama şunu söyleyeyim:
Sanırım sorun ekran kartında çünkü ben bir keresinde M340ı araştırdım herkes aynı senin dediğin gibi oyunlarda kasıyor az FPS veriyor demişler.

Öncelikle emin değilim ama şunu söyleyeyim:
Sanırım sorun ekran kartında çünkü ben bir keresinde M340ı araştırdım herkes aynı senin dediğin gibi oyunlarda kasıyor az FPS veriyor demişler.

Orijinal ekran kartı R7 M440 ama AMD güncellemesi yaptıktan sonra R7 M340 oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı