Amd A8 7650K Düşük Performans Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Evet Yine Ben. Bu 3 oldu bu konu olarak açtıgım. A6 6400k kullanıyordum r7 265 ile darboğaz yapıyordu yani ben anlamıyorum siz demiştiniz darboğaz yapıyor diye. Maddi durumum olmamasına rağmen gittim a8 7650k aldım o da recep abinin videolarına güvendim. Sorun yine aynı amd a8 7650k ve Powercolor R7 265 o.c ile GTA 5 te 20-25 FPS Alıyorum. Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeşim Benim Keşke Dediğin Kadar Kolay Olsa Denemedim mi Sanıyorsun ? Win 7,8.1,10 hepsinden temizinden format attım hepsini denedim sistemime uygun driver i de indirdim gene aynı gene aynı be kardeşim

"GFX0-GPP-IGFX-PCI" Bios üzerinde bu ibareyi belirten sıralamayı bulur ve bu şekilde sıralarsanız. Artık harici grafik kartınızı kullanabilirsiniz. ( Bu arada saçma bir nedenden dolayı yasaklama aldım ve bu yüzden beklettim.Merak edersiniz açıklamalarını alıntı yaparak çevirdim. )

GFXO = Primary video controller on a PCI-e x16 slot(Harici PCI-e x16 üzerindeki kartınız)

GPP = Primary video controller on a PCI-e x1 slot

IGFX = onboard video display output(Mevcut chipset veya APU)

PCI = Primary video controller on a PCI slot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…