Amd A8 7650K Düşük Performans Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Evet Yine Ben. Bu 3 oldu bu konu olarak açtıgım. A6 6400k kullanıyordum r7 265 ile darboğaz yapıyordu yani ben anlamıyorum siz demiştiniz darboğaz yapıyor diye. Maddi durumum olmamasına rağmen gittim a8 7650k aldım o da recep abinin videolarına güvendim. Sorun yine aynı amd a8 7650k ve Powercolor R7 265 o.c ile GTA 5 te 20-25 FPS Alıyorum. Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ya kardeşim, senin sorunun kökten belli ki. Bütün driverlar birbirlerine girmiş. At Windows 7,8 ya da 10. AMD'nin sitesinden gir ekran kartına uygun olan driveri indir. Yani neden bu kadar kasıyosun anlamıyorum.

Windows 10 64 bit - R7 265 Driver:

Desktop

Windows 7 64 bit - R7 265 Driver:

Desktop

Oradan Crimson Edition'nu indir kur.
Kardeşim Benim Keşke Dediğin Kadar Kolay Olsa Denemedim mi Sanıyorsun ? Win 7,8.1,10 hepsinden temizinden format attım hepsini denedim sistemime uygun driver i de indirdim gene aynı gene aynı be kardeşim

"GFX0-GPP-IGFX-PCI" Bios üzerinde bu ibareyi belirten sıralamayı bulur ve bu şekilde sıralarsanız. Artık harici grafik kartınızı kullanabilirsiniz. ( Bu arada saçma bir nedenden dolayı yasaklama aldım ve bu yüzden beklettim.Merak edersiniz açıklamalarını alıntı yaparak çevirdim. )

GFXO = Primary video controller on a PCI-e x16 slot(Harici PCI-e x16 üzerindeki kartınız)

GPP = Primary video controller on a PCI-e x1 slot

IGFX = onboard video display output(Mevcut chipset veya APU)

PCI = Primary video controller on a PCI slot.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı