Amd A8 7650K Düşük Performans Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Evet Yine Ben. Bu 3 oldu bu konu olarak açtıgım. A6 6400k kullanıyordum r7 265 ile darboğaz yapıyordu yani ben anlamıyorum siz demiştiniz darboğaz yapıyor diye. Maddi durumum olmamasına rağmen gittim a8 7650k aldım o da recep abinin videolarına güvendim. Sorun yine aynı amd a8 7650k ve Powercolor R7 265 o.c ile GTA 5 te 20-25 FPS Alıyorum. Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bios güncel mi? Bios güncelleyip ayarları biosdan default yaparsan otomatik harici ekran kartını görür.

Apu'nun ekran kartını devre dışı bıraktın mı biosdan?

Ekran çözünürlüğü gir ve ordan gelişmiş ayarlara tıkla baklaım taktığın ekran kartın orda gözüküyomu. Gözüküyorsa çalışıyordur ekran kartı. Oyuna girerken devreden çıkıyor sanırım.

Sanırım darboğaz var, oyunda GPU kullanılıyor ama %15'i kullanılıyor.
@JaroxJamaica.
Ekran karti ekran çözünürlüğü kisminda gözüküyor r7 200 serisi yaziyor. Bios en güncel sürümde. Nasil default haline getireceğiz bilmiyorum. Anlatirsaniz sevinirim.

Merhaba,BIOS sürümünüzü yazarsanız sekmeleri ayrıntılı olarak yazabiliriz.
BİOS surumumu tam olarak bilmiyorum kardeşim yarim saate evde olurum yazarim. Çok teşekkürler

Ekran karti ekran çözünürlüğü kisminda gözüküyor r7 200 serisi yaziyor. Bios en güncel sürümde. Nasil default haline getireceğiz bilmiyorum. Anlatirsaniz sevinirim.

BİOS surumumu tam olarak bilmiyorum kardeşim yarim saate evde olurum yazarim. Çok teşekkürler

Ne deme kardeşim. Bekliyoruz :)

Dosya Ekleri

• ccb3c013-798a-4fda-aaa4-b8573014eaf1.jpg
    ccb3c013-798a-4fda-aaa4-b8573014eaf1.jpg
    163,4 KB · Görüntüleme: 180
Ya kardeşim, senin sorunun kökten belli ki. Bütün driverlar birbirlerine girmiş. At Windows 7,8 ya da 10. AMD'nin sitesinden gir ekran kartına uygun olan driveri indir. Yani neden bu kadar kasıyosun anlamıyorum.

Windows 10 64 bit - R7 265 Driver:

Desktop

Windows 7 64 bit - R7 265 Driver:

Desktop

Oradan Crimson Edition'nu indir kur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı